Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Z akčného hrdinu je päťdesiatnik s vráskavou tvárou, ale... brucho samá tehlička!

Jean-Claude Van Damme aj s pribúdajúcimi rokmi ochotne predvádza svoje kúsky. Zobraziť galériu (8)
Jean-Claude Van Damme aj s pribúdajúcimi rokmi ochotne predvádza svoje kúsky. (Zdroj: SITA)

MADRID – Stále vo forme! Hoci Jean-Claude Van Damme prekročil prah päťdesiatky už dávnejšie, svoju fyzickú kondíciu nijako nezanedbáva. Vlasy si síce kvôli šedinám prifarbuje a jeho tvár „zdobí“ nemálo vrások. Svalnaté brucho a svižný výkop je však aj naďalej jeho poznávacou značkou.

Na päťdesiatnika to vôbec nie je zlé! Belgický rodák začal rozvíjať svoje pohybové vlohy na hodinách bojového umenia už vo veku jedenástich rokov. Pravidelné cvičenie a posilňovanie sa mu však vypláca aj s odstupom štyroch desaťročí. Jean-Claude totiž stále patrí medzi aktívnych hercov a nielen na plátne má svojim fanúšikom čo ukázať.

Van Damme spolu s kolegami Jasonom Stathamom a Dolphom Lundgrenom tento týždeň zavítal na promo fotenie do španielskej metropoly, aby priaznivcov akčných trhákov pozval do kín na druhé pokračovanie snímky Expendables: Nezničiteľní. Ako jediný spomedzi pánskeho tria však potenciálnym divákom naservíroval aj malú ochutnávku. Vyhrnul si košeľu a pochválil sa vypracovaným bruchom. Ako bonus pridal zopár švihov nohou priamo pred objektívmi paparazzov.

Hollywoodsky veterán, ktorý pred dvadsiatimi rokmi emigroval za veľkú mláku, nedávno navštívil aj Slovensko. V našich končinách takisto najväčšiu pozornosť pútal svalmi, ktoré ochotne vystavoval na obdiv. Nezabudol však pochváliť krásu slovenských žien a s humorom si neodpustil ani poznámku o našich „kvalitných“ cestách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu