Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čo sa to s ním porobilo? Hollywoodsky veterán zostarol na nepoznanie!

Harrison Ford začiatkom roka a v súčasnosti Zobraziť galériu (8)
Harrison Ford začiatkom roka a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Táto zmena mu veru neprospela! Harrison Ford síce k mužským sexsymbolom nikdy nepatril, ešte donedávna si však udržiaval imidž nestarnúceho šviháka. No len čo prekročil prah sedemdesiatky, jeho pestovaný zovňajšok sa obrátil o 180 stupňov. Vyslúžený herec zhodil vlasy a opticky zostarol o desiatku rokov.

Calista príliš nadšená nebude! Harrison Ford je známy tým, že má po svojom boku výrazne mladšiu zákonnú polovičku. Aj vďaka 23-ročnému vekovému rozdielu, ktorý ho s Calistou Flockhart delí, sa doteraz snažil pôsobiť mladistvým a sviežim dojmom. Vlasy si síce nikdy nefarbil, no prirodzene upravený vzhľad patril k jeho povinnej výbave. S príchodom sedemdesiatky však z nepochopiteľných príčin nahodil dedkovský imidž.

Zostrih na ježka, okuliarový rám v štýle retro a zababrané tričko – to všetko tento týždeň naznačovalo, že Harrison sa už o svoj výzor príliš nestará. V okamihu, ako sa v newyorských uliciach pristavil pri svojich fanúšikoch, do popredia vystúpili aj hlboké vrásky. Tie sú síce v jeho veku prirodzené, no bez vlasatej pokrývky hlavy boli ešte výraznejšie než kedykoľvek predtým. Hollywoodsky veterán si v priebehu krátkej doby naoko pridal nemálo rokov navyše.

Zaujímavosťou je, že krátko pred spomínaným večerom si šedivý Ford vyrazil do reštaurácie s mladučkou herečkou Amber Heard. Vedľa 26-ročnej krásky tak vyzeral ako ozajstný dedo, ktorý má najlepšie obdobie života dávno za sebou. Ostáva len dúfať, že sa za drastickou premenou neskrýva prípadná choroba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu