Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Britská sexica s bujným poprsím: Už v 20-tke sa jej derie z plaviek!

Helen Flanagan má v oblasti dekoltu čo ukázať. Zobraziť galériu (2)
Helen Flanagan má v oblasti dekoltu čo ukázať. (Zdroj: Twitter)

MANCHASTER – Obdarená v tých správnych partiách! Hoci televízna hviezdička Helen Flanagan pred mesiacom oslávila ešte len 22. narodeniny, jej krivky sú ako stvorené na materstvo. Symbolom ženskosti sa u nej stalo kypré poprsie, ktoré neváha vystavovať pri každej príležitosti. Div, že jej nevypadlo z plaviek!

Sexbombou aj na dovolenke! Aj keď sa Helen Flanagan ešte donedávna dušovala, že si chce od mediálneho kolotoča dopriať pauzu, ako aktívna užívateľka sociálnych sietí sa na domácej pôde opäť postarala o nemalý rozruch. Prostredníctvom svojho účtu na Twitteri totiž zverejnila pikantné fotografie z dovolenky. A detaily prezieravo zamierila na svoje vyvinuté prednosti.

„Milujem plavky od Elizabeth Hurley z butiku v Marbelle,“ týmito slovami okomentovala provokatívnu koláž obrázkov, na ktorých pózuje vo svojom obľúbenom kúsku plážovej módy. Prečo jej práve tento typ plaviek padol do oka, však nie je ťažké uhádnuť. S tak hlbokým výstrihom mala zaručene o pozornosť okolia postarané. A vo vlnách zrejme mala čo robiť, aby si svoj dekolt ustrážila.

Blondínka si v uplynulých dňoch síce užívala slnečné počasie v Španielsku, po návrate do domáceho prostredia sa však musí prispôsobiť realite. Doteraz sa blysla len v jedinom seriáli s názvom Coronation Street, ktorý mal koncept telenovely. Medzitým presedlala na modeling, no agentúry sa o ňu zrejme netrhajú. V opačnom prípade by totiž na pretŕčanie svojich vnád na internete nemala najmenší dôvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu