Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najmladšia princezná Brucea Willisa: Aha, ako rastie do krásy!

Päťmesačná Mabel robí otcovi Bruceovi Willisovi obrovskú radosť. Zobraziť galériu (5)
Päťmesačná Mabel robí otcovi Bruceovi Willisovi obrovskú radosť. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Má byť na čo pyšný! Hoci Bruceovi Willisovi (57) už ťahá na šesťdesiatku, momentálne si oprašuje a naplno vychutnáva rodičovské povinnosti. S príchodom štvrtej dcérky sa mu totiž svet obrátil hore nohami. Malá Mabel vzorného otca zamestnáva na plné obrátky a pred očami mu rastie ako z vody.

Je obletovaná ako ozajstná princezná! Hollywoodsky veterán má z predchádzajúceho manželstva tri odrastené dcéry a vo svojom veku by sa už pokojne mohol stať starým otcom. Aj napriek tomu sa v apríli láskyplne štvrtýkrát ujal roly otca a najmladšiu ratolesť Mabel zahrnul všetkou pozornosťou. Kedykoľvek mu to pracovné povinnosti dovolia, manželku Emmu Hemming pošle oddychovať a čas strávený s päťmesačnou dcérkou si užíva celkom sám.

Na prechádzke newyorskými ulicami paparazzi zastihli Brucea aj počas uplynulého víkendu. Pred sebou tlačil štýlový športovo ladený kočiar, v ktorom si viezol najvzácnejší poklad. Malá Mabel nespala, ale pozorne sledovala svojho osobného strážcu. Z času na čas mu venovala široký úsmev, z ktorého americký herec musel byť v siedmom nebi. Už na prvý pohľad totiž pôsobili ako mimoriadne šťastná a zohratá dvojica.

Brilantnú starostlivosť akčného hrdinu nedávno ocenila aj jeho očarujúca zákonná polovička: „Bruce je skvelý otec. Vymieňa plienky, ukladá dcérku do postele, vstáva k nej v noci a kŕmi ju z fľaše. Keď príde z práce domov, chce s ňou stráviť čo najviac času. Vtedy mi povie 'Choď a daj si vaňu, oddýchni si!'“ nadchýna sa Emma v rozhovore zverejnenom na nemeckom portáli bunte.de. Ako sa teda zdá, ich rodinnému šťastiu momentálne naozaj nič nechýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu