Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bruce Willis poriadne prestrelil: Zneuctil pápeža v priamom prenose!

Bruce Willis si počas nedávnej talkšou zažartoval na účet pápeža Benedikta XVI., ktorý rezignoval. Zobraziť galériu (6)
Bruce Willis si počas nedávnej talkšou zažartoval na účet pápeža Benedikta XVI., ktorý rezignoval. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Toto naozaj prehnal! Bruce Willis (57) sa teší mimoriadnej obľube medzi fanúšikmi nielen ako akčný hrdina na striebornom plátne, ale tiež vďaka svojmu humoru v rôznych talkšou. Hollywoodsky veterán však počas posledného vystúpenia pred kamerami vyvolal vlnu pohoršenia. Zareagoval totiž na nedávnu abdikáciu najvyššieho predstaviteľa katolíckej cirkvi a na hlavu si nasadil pápežskú čiapku.

Tento humor nie je pre každého! Keď sa Bruce Willis zjaví ako hosť v nejakej relácii, zvyčajne o zábavu nebýva núdza. V nočnom programe populárneho moderátora Davida Lettermana však ostrieľaný hrdina takpovediac pichol do osieho hniezda. Hoci pôvodne prišiel kvôli zviditeľneniu svojej najnovšej snímky Smrtonosná pasca: Opäť v akcii, neobišiel ani horúcu tému z Vatikánu. Po rezignácii pápeža Benedikta XVI. totiž herec naznačil, že jeho nástupcom by sa pokojne mohol stať on sám.

„Katolícka časť zo mňa – nieže by som bol katolíkom, ale – jednoducho usudzuje, že sa objaví účet, ktorý treba zaplatiť. Neviem, možno by som mal robiť niečo iné, ale neviem, čo by to malo byť,“ vysvetľoval Bruce divákom pri televíznych obrazovkách s pápežskou čiapkou na hlave. K podobnej situácii došlo aj v prípade, keď si zavtipkoval s mäsovou čiapkou na účet šokujúceho outfitu Lady Gaga. Tentoraz však niet najmenších pochýb o tom, že pobúril veľkú časť veriacich. Tí ho okamžite odsúdili a označili za šaša.

Aj keď má štvornásobný otec za sebou 30-ročnú hereckú kariéru, nikdy nebol ani len nominovaný na najcennejšiu sošku filmovej akadémie. Dôvody sú podľa neho celkom zrejmé. „Nedostanete Oscara za komédiu a nedostanete ho ani za strieľanie ľudí,“ nechal sa počuť v rozhovore pre najnovšie vydania magazínu GQ, ktorý mu venoval titulnú stranu. Jeho rozhnevaní fanúšikovia v diskusiách však tvrdia, že za takéto žarty v štýle zneuctenia pápeža si uznanie odborníkov ani nezaslúži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu