Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Letná idylka britskej topmodelky: Faldy na bruchu a odhalené prednosti!

Kate Moss ukázala nielen vnady, ale aj ochabnuté brucho. Zobraziť galériu (13)
Kate Moss ukázala nielen vnady, ale aj ochabnuté brucho. (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Užíva si! Jedna z najúspešnejších britských modeliek sa aj pred štyridsiatkou stále objavuje v reklamných kampaniach a na titulných stranách magazínov. V súkromí si však Kate Moss (38) svoj zovňajšok vôbec nestráži. Dovolenku si vychutnáva hore bez a s ovisnutým bruchom.

Vrchný diel bikín nepotrebuje! Kate Moss sa podarilo preraziť vo svete modelingu okrem iného aj tým, že pred objektívom nikdy nerobila drahoty. Ak si to pikantný záber vyžaduje, plavovláska sa neváha vyzliecť na počkanie. V podobnom duchu sa momentálne nesie aj jej leňošenie na jachte, za ktorým si vyrazila do obľúbenej juhofrancúzskej destinácie. Vzhľadom na jej ochabnuté krivky by však už v kruhu rodiny a známych mohla byť ostýchavejšia.

O Kate je známe, že biele miesta na svojom tele neobľubuje. V rámci opaľovania sa tak paparazzom aj túto letnú sezónu pripravila zaujímavé divadlo. Odhodila nielen plavkovú podprsenku, ale tiež akýkoľvek prísnejší stravovacím režim. Výsledkom bola ovisnutá koža na bruchu, ktorá sa jej poskladala do nevábnych záhybov.

Ktovie, ako dlho si svetoznáma  manekýnka status módnej ikony do budúcna udrží. Vo vymetaní divokých večierkov už síce poľavila, no svoje nedokonalosti by vystavovať na obdiv nemala. V jej veku je totiž konkurencia mladších a neopozeraných tvárí privysoká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu