Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krutý úder pre Katie Holmes: Malá Suri chce žiť s Tomom Cruiseom!

Suri Cruise zlomila matke Katie srdce. Praje si žiť so svojím otcom Tomom Cruiseom. Zobraziť galériu (10)
Suri Cruise zlomila matke Katie srdce. Praje si žiť so svojím otcom Tomom Cruiseom. (Zdroj: In Touch, SITA)

NEW YORK – Jej snaha vyšla navnivoč? Hlavným dôvodom, prečo sa Katie Holmes (33) po šiestich rokoch manželstva rozviedla s Tomom Cruiseom (50), bola ochrana ich spoločnej dcéry Suri pred scientologickými fanatikmi. Dievčatko má však zo vzniknutej situácie poriadny zmätok a stále túži po otcovi.

Zlomila jej srdce! Šesťročná Suri si od rozvodu svojich rodičov užívala predovšetkým starostlivosť matky Katie. O pár dní neskôr sa však dočkala aj dojímavého stretnutia s Tomom Cruiseom, ktorý sa zhostil úlohy milujúceho otca. Pred objektívmi paparazzov sa s dcérkou vyobjímal a ponosil ju na rukách ako za starých čias. Podľa očitých svedkov sa navlas rovnako správal aj počas ich spoločných hier v hotelovom bazéne.

Napriek tvrdej scientologickej disciplíne Suri na svojho otca ťažké srdce nemá, práve naopak. Po chvíľach strávených v jeho blízkosti sa za ním rozplakala, čím obetavej mame naservírovala neľahké sústo. Informovali o tom hneď dva magazíny na titulnej strane. Časopis In Touch aj Star svorne tvrdia, že Suri sa vyjadrila jednoznačne – praje si žiť pod jednou strechou práve s Tomom.

Katienu situáciu sťažuje tiež to, že rýchlym rozvodom upadla do nemilosti samotných scientológov. „Uprostred sa kolieska hýbu tak, aby Katie zdiskreditovali. Máme špiónov, ktorí predstierajú, že sú vzornými scientológmi a podávajú nám vonku správy. Videla som interné záznamy o Katie,“ prezradila bývalá členka scientologickej cirkvi Samantha Domingo – niekdajšia nevesta operného speváka Placida Dominga. Zdá sa teda, že nočná mora hollywoodskej krásky ešte zďaleka neskončila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu