Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rozžiarená Suri Cruise s mobilom: Haló, oco? Už 2 mesiace na mňa kašleš!

Suri Cruise s telefónom pri uchu neskrýva radosť. Volá jej práve otec Tom? Zobraziť galériu (7)
Suri Cruise s telefónom pri uchu neskrýva radosť. Volá jej práve otec Tom? (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Nemá to jednoduché! Odkedy Tomovi Cruiseovi (50) skrachovalo manželstvo s Katie Holmes (33), najmladšej ratolesti venoval len zlomok času. Suri Cruise (6) preto celé dni trávi s matkou, no poteší sa každému telefonátu. Veď svojho otca už nevidela takmer dva mesiace.

Zanedbáva ju? Hoci Tom Cruise kraľuje rebríčku najlepšie zarábajúcich hercov, dcéra Suri vyrastá bez neho. Na jej výchove sa zatiaľ podieľa iba matka Katie Holmes, ktorá všetok svoj čas zasvätila rodičovstvu. Šesťročné dievčatko vodí do školy, na hodiny gymnastiky, hráva sa s ním v parku a často ho berie na nákupy, po ktorých spolu zakotvia v cukrárni. Suri si tak nažíva ako ozajstná princezná, no otca pozná iba cez telefón.

S mobilom v ruke fotografi zachytili prominentnú dcéru v newyorských uliciach aj tento týždeň. Telefón zodvihla najprv Kate, no vzápätí ho podala malej brunetke. Tá pri rozhovore neskrývala obrovskú radosť. V ružovom outfite počas telefonátu začala podskakovať, akoby svoje tešenie sa chcela vyjadriť aj tancom. Je teda celkom možné, že na druhej strane sa s ňou rozprával práve Tom, ktorý je kvôli práci dlhodobo odcestovaný.

V súvislosti so zanedbávaním hercových otcovských povinností sa objavili špekulácie, že za všetkým stojí scientológia. Tieto fámy však aj Tomovi známi rezolútne odmietajú. „Je to niečo, čo na Suri bude vplývať celý život. Keď Tom nakrúca film mimo krajiny, musí sa spoliehať na telefón,“ vysvetlil jeho priateľ Bert Fields v rozhovore pre magazín People. Na stranu hollywoodskeho Casanovu sa pridal aj scenárista Christopher McQuarrie: „Ešte som nezažil také stretnutie s Tomom, ktoré by neprerušil telefonát so Suri. Má zlomené srdce. Jeho malé dievčatko mu chýba a on tvrdo pracuje na svojom rodičovstve.“ Otázne ale je, aké spomienky na otca si Suri uchová z detstva, až vyrastie a obzrie sa späť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu