Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Katie Holmes bez mejkapu: Opuchnutá a strapatá hrôza!

Prirodzená Katie Holmes s opuchnutou tvárou a strapatými vlasmi. Zobraziť galériu (12)
Prirodzená Katie Holmes s opuchnutou tvárou a strapatými vlasmi. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Prirodzenosťou dokáže naozaj prekvapiť! Hoci Katie Holmes (35) nie je v Hollywoode vnímaná ako stelesnenie sexepílu, svojím zovňajškom dokázala očariť aj exmanžela Toma Cruisea (50). Neupravenú a strapatú by ste ju však skoro ráno k áčkovým hviezdam určite nepriradili. Aj z nej sa totiž v takých chvíľach stáva obyčajná tuctovka.

Chce byť k svojim fanúšičkám o niečo bližšie? V čase, keď Katie Holmes tvorila manželský pár s ostrieľaným Casanovom Tomom Cruiseom, dostávala ponuky na herecké obsadenie do významnejších snímok, objavovala sa v ženských časopisoch a bola ozdobou červeného koberca. Po rozvode sa z nej však stala slobodná matka s angažmánom na Broadwayi, ktorá si na kozmetické príkrasy zrejme nepotrpí. Na sociálnej sieti sa totiž podelila o fotku, na ktorej pôsobí ako milióny bežných žien po prebudení.

„Ďalší veterný deň! Zostaňte v teple!!!“ s týmto varovaním sa Katie tento týždeň prihovorila svojim obdivovateľom prostredníctvom účtu na Twitteri. Ako ilustráciu svojich slov použila čiernobiely autoportrét, na ktorom nemá čo i len kvapku líčidiel. Jej opuchnutý nos a oči s výraznými vačkami aspoň sčasti prekrývajú strapaté vlasy. Herečka sa síce snaží o akýsi náznak úškrnu, no za krásavicu by ju označil naozaj málokto.

Keďže v jej živote sa momentálne nepohybuje žiaden dlhodobý partner, brunetka svoju tvár ochotne prepožičiava rôznym charitatívnym kampaniam. „Rakovina prsníka je ako ružový slon v miestnosti, na ktorého ženy nechcú myslieť, ale vedia, že by mali. Ženy majú vo svojich životoch zo dňa na deň toho toľko, že ľahko ignorujú svoje potreby – naplánovať si mamografiu alebo rutinný skríning,“ vyjadrila sa Katie na margo svojej nedávnej spolupráce. Ako sa teda zdá, aj ona chce definitívne vystúpiť z tieňa a ukázať svetu svoju ľudskú tvár. I za cenu toho, že nebude vyzerať ako zo škatuľky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu