Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nežný obor zo Zelenej míle dostal infarkt: Oživovala ho mladšia milenka!

Michael Clarke Duncan v snímke Zelená míľa Zobraziť galériu (9)
Michael Clarke Duncan v snímke Zelená míľa

LOS ANGELES – Šťastie v nešťastí! Skoré piatkové ráno malo pre Michaela Clarkea Duncana (54) poriadne trpkú príchuť. Dostal totiž srdcový infarkt, následkom čoho bol hospitalizovaný v nemocnici. Vo vážnom stave ho našla o 16 rokov mladšia priateľka Omarosa Manigault-Stallworth, ktorá nebojácne zahájila resuscitáciu.

Bolo to o vlások! Informácie o náhlom zhoršení zdravotného stavu Michaela Clarkea Duncana potvrdila v krátkom e-mailovom vyhlásení jeho hovorkyňa Joy Fehily. Podľa jej slov americký hrdina utrpel infarkt myokardu. Dodala však, že jeho srdcový rytmus je stabilizovaný a očakáva sa jeho úplné zotavenie.

Ďalšie podrobnosti priniesol portál TMZ, ktorý tvrdí, že mohutný herec vďačí za svoj život práve milenke. Omarosa ho údajne našla o druhej nadránom v kritickom stave, no danej situácie sa nezľakla a oživila ho kardiopulmonálnou resuscitáciou. V súčasnosti stojí po jeho boku ako podpora na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Duncanov kolaps je pre jeho okolie veľkým prekvapením. Najbližší spolupracovníci totiž tvrdia, že sa aj po 50-tke tešil dobrému zdraviu. „Keď sme sa dopočuli tieto správy, boli sme zaskočení a zarmútení. Modlíme sa zaňho a želáme mu rýchle uzdravenie,“ nechal sa počuť Kent Moran, ktorý režíroval hercovu najnovšiu snímku. Divácky miláčik z filmu Zelená míľa dokonca prestal jesť mäso a v spolupráci s organizáciou PETA propagoval vegetariánstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu