Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas na divokej párty: Roztrhnuté šaty a pod nimi holý zadok!

Maria Fowler s roztrhnutými šatami vystrkovala obnažené polky. Zobraziť galériu (3)
Maria Fowler s roztrhnutými šatami vystrkovala obnažené polky. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Tá sa ale predviedla! O tom, že hviezdičkám z reality šou pozornosť médií ani trochu neprekáža, svedčia pikantné zábery ďalšej z nich. Maria Fowler (25) si búrlivú noc v spoločnosti pornoherečky vychutnávala viac než dosť. Roztrhla si outfit a bez ostychu pretŕčala nahé pozadie.

Nie je to žiadna hanblivka! Od glamour modelky, ktorá svoje ženské zbrane zvykne obnažovať na tretej strane domácich plátkov, uhladené spôsoby očakávať naozaj netreba. Dôkazom môže byť nedávne žúrovanie Marie Fowler, ktorá si vyhodila z kopýtka s kamarátkou Gemmou Massey. A v úzkych šatách sa odviazala vo veľkom štýle – až tak, že si roztrhla sukňu takmer po celej dĺžke.

Rozpadnutý outfit plavovláske obnažoval poriadny kus zadku. Keďže pod šaty zvolila len červené tango-nohavičky, obe polky jej vykúkali v celej „kráse“. Pre paparazzmi si pozadie síce zakrývala kabelkou, v taxíku však odhodila akékoľvek zábrany. S holým zadkom si hrdo zapózovala pred mobilným telefónom a výsledný záber zverejnila v mikroblogovacej sieti Twitter.

„Roztrhli sa mi šaty, ale snažím sa to uhrať. Tvrdo žúrujeme,“ týmito slovami Maria informovala svojich nasledovníkov o vývoji situácie. Kompromitujúcu fotografiu síce neskôr zmazala, no v statuse tvrdila, že to bolo omylom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu