Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas priamo z premiéry: Z krásnych šiat vykuklo chlpaté podpazušie!

Pixie Lott na premiére predviedla zarastené podpazušie. Zobraziť galériu (10)
Pixie Lott na premiére predviedla zarastené podpazušie. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LONDÝN – Chybička sa našla! Pixie Lott (21) patrí k najmladším, no nie neskúseným hviezdičkám na britskej popscéne. Niet sa preto čo čudovať, že sa medzi smotánkou cíti ako doma a volí vkusné outfity hodné dámy. Tento týždeň však sama priznala, že ju paparazzi nachytali na hruškách. Ulovili pikantný detail jej zarasteného podpazušia.

Ako rozprávková víla! Tak na prvý pohľad Pixie Lott pôsobila tento týždeň v britskej metropole. So skvelým stylingom si totiž vyrazila do kina na premiéru batmanovky Návrat Temného rytiera. Pred zástupcami médií sa však sladká blondínka nezaobišla bez trapasu. Pri strúhaní póz jej vykuklo aj to, čo malo ostať skryté.

Vzdušná róba belasej farby a nadýchaná hriva s rozpustenými prameňmi – to všetko u Pixie svedčilo o tom, že na očarujúci dojem nie je potrebná zložitá úprava. Nabudúce však mladá kráska výber outfitu zrejme lepšie zváži. Pred odchodom na uvedenie komiksového trháku si totiž neskontrolovala ochlpené partie.

„Ups, trošku ma pristihli pred depiláciou voskom,“ zareagovala speváčka a herečka prostredníctvom svojho profilu v mikroblogovacej sieti Twitter. Z prešľapu si tak očividne vrásky na čele nerobí. Hneď na druhý deň si do spoločnosti vyrazila v čipkovaných šatách s krátkymi rukávmi, ktoré jej inkriminované podpazušia schovali. A úsmev na tvári jej opäť nechýbal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu