Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas hrdinu Star Treku: Na staré kolená mu spadli nohavice – verejne!

William Shatner Zobraziť galériu (6)
William Shatner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Prežil horúce chvíľky! Hoci William Shatner už prekročil prah osemdesiatky, súkromný aj pracovný život si vychutnáva plnými dúškami. Počas nedávnej cesty však zostal na letisku stáť ako obarený. Asi tucet ďalších cestujúcich si ho totiž obzeralo so spadnutými nohavicami – iba v spodnej bielizni.

Červenal sa ako paprika! Ani ostrieľaná televízna hviezda sa na jeseň života bez trápnych okamihov nezaobíde. Dôkazom môže byť príbeh legendárneho kapitána lode USS Enterprise zo seriálu Star Trek. Pri bezpečnostnej kontrole na losangelskom odletovom termináli zažil situáciu, ktorá nielen pre celebrity predstavuje hotovú nočnú moru.

William Shatner si to z americkej Mekky kinematografie namieril do Juhoafrickej republiky. Kvôli hodinám stráveným na sedadle lietadla zvolil nanajvýš ležérny a pohodlný outfit. Či opasok nemal vôbec, alebo ho len odložil kvôli detektoru kovov, s určitosťou nevedno. Z ničoho nič mu však nohavice spadli až po členky nôh a okolie sa nestačilo čudovať.

„Bolo to úplne hrozné. Ľudia sa na mňa pozerali, keď som mal nohavice dole. Pravdepodobne išlo o najtrápnejšiu vec, aká sa mi kedy prihodila. Bol to dlhý let, takže som si obliekol voľné oblečenie, aby ma nič netlačilo,“ cituje zahanbujúcu verziu z úst samotného herca denník Toronto Sun. Po tejto skúsenosti sa však hollywoodsky veterán nabudúce zrejme poistí.

Tip: Vysielajú niekde seriál Star Trek? Skúste vyhľadávanie na našej stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu