Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas českej moderátorky: Preboha, v čom to išla na obraz?!

Dvojica moderátorov sa obliekla ako do baru. Zobraziť galériu (9)
Dvojica moderátorov sa obliekla ako do baru. (Zdroj: Reprofoto: TV Nova)

PRAHA - Česká moderátorka Lucie Borhyová (34) si cez víkend zrejme splietla bar so serióznou prácou v televíznych novinách. Diváci stanice Nova totiž zostali v nemom úžase, keď ju zbadali na obrazovkách. Šokovala ich totiž outfitom, ktorý bol na program spravodajského typu až príliš vyzývavý. Okamžite tým vyvolala búrlivé diskusie na Facebooku.

Raj pre mužské oči či módny škandál!? Práve nad tým by sa mali zamyslieť sytlisti českej moderátorky Lucie Borhyovej. Na televíznych obrazovkách sa totiž previedla odetá do outfitu, ktorým pripomínala skôr barovú tanečnicu než tvár spravodajstva.

Odborníci zrejme chceli vyzdvihnúť bujné prednosti sexi blondínky, preto neváhali a navliekli ju do vyzývavého topu. Pod vrchným dielom oblečenia mala strečový materiál hnedého odtieňa. Ten si však diváci mohli kvôli farbe ľahko spliesť s nahým telom. Českí novinári ju preto prirovnali k amazonke.

Aj jej kolegu Raya Korantenga podobne "sfušovali". Pod sakom mal tričko telovej farby podobne ako jeho spolupracovníčka. To navodzovalo dojem, akoby bol tiež nahý. Takáto outfitová kombinácia vyvolala u divákov televízie rozporuplné reakcie.

„S príchodom leta sme zmenili styling našich moderátorov tak, aby bol viac uvoľnený a divákom bližší. Od tejto zmeny ubehol viac ako mesiac a máme na to pozitívne ohlasy. Nielen od divákov, ale aj od odborníkov. Ide o dlhodobejší proces, v priebehu ktorého skúšame najrôznejšie kombinácie. Preto sa domnievame, že nie je adekvátne rozoberať jeden konkrétny outfit,“ vyjadrili sa kompetentní z televízie Nova na margo outfitov pre portál idnes.cz.

Na Facebooku sa objavili napríklad takéto komentáre: 

„Vyzerá ako nejaká tanečnica z háremu.“

„Myslela som si, že to hnedé je koža a nie látka, naozaj veľký módny úlet.“

„Ako vtip dobré, ale do hlavných správ – vrchol nevkusu!“

„Keď má pekný dekolt, môže mať výstrih aký chce. Ale to oblečenie je fakt dosť bizarné.“

Tip: Pozrite si program televízie Nova na dnešný večer. Viac sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu