Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Roky ututlávané tajomstvo Micka Jaggera: Balil Angelinu Jolie!

Mick Jagger Zobraziť galériu (6)
Mick Jagger (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Frontman britskej rockovej kapely Rolling Stones Mick Jagger podľa jeho životopisca roky dvoril americkej herečke Angeline Jolie. Tá v roku 1997, tesne predtým, než sa stala svetoznámou celebritou, účinkovala v Stone-ovskom videoklipe Anybody Seen My Baby?

Jagger podľa nového životopisu videl vtedy 22 ročnú Jolie pri nakrúcaní videoklipu, v ktorom kráska hrala striptérku s blond parochňou. Hoci je Jagger len o štyri roky mladší ako jej otec Jon Voight, hudobník jej okamžite začal nadbiehať. A vraj ho v tom podporovala aj matka začínajúcej herečky Marcheline Bertrand.

Hoci Jagger Angeline neustále telefonoval na záznamník a daroval jej diamantové náušnice za 5000 dolárov, herečka ho odmietala. "Trochu mi naháňa strach. To mám rád," tvrdil Jagger podľa autora novej biografie Christophera Andersena.

Angelina vtedy prežívala najdivokejšiu fázu svojho života. Tá bola plná tetovaní, drog, alkoholu a aférok, hoci už bola vydatá za herca Jonnyho Lee Millera. V knihe Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger (Mick: Divoký život a bláznivý génius Jagger), ktorá v utorok vyjde v USA, autor tiež potvrdil, že Jagger kedysi podľahol aj šarmu budúcej prvej dámy Francúzska Carle Bruni. Spoznal ju vraj v roku 1990 ako milenku Erica Claptona.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu