Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyziabnutá poľská modelka opäť naostro: Cannes zaklincoval jej rozkrok!

Odvážna Poľka Anja Rubik si opäť neustrážila intímne partie. Zobraziť galériu (5)
Odvážna Poľka Anja Rubik si opäť neustrážila intímne partie. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Tomu sa povie zbabraný reparát! Ak sa rodáčka od našich severných susedov pokúšala zvládnuť červený koberec s gráciou, na rozlúčke s festivalom na juhu Francúzska sa jej to nepodarilo. „Zabudnutá“ spodná bielizeň sa jej totiž vypomstila aj po druhý raz. Anja Rubik (28) okorenila záver podujatia odhalenými intímnymi partiami.

Nehoda alebo zámer? Anja Rubik sa o poriadny rozruch postarala už pred takmer tromi týždňami, kedy na benefičnom podujatí vábila paparazzov na odvážny model šiat. Okrem vytŕčajúcich kostí totiž v róbe s rafinovanými prestrihmi predviedla aj svoju obnaženú cudnosť. Záverečný ceremoniál v Cannes mal v jej podaní, bohužiaľ, navlas rovnaký scenár.

Rázporok až po rozkrok a vykúkajúce prirodzenie – v takom duchu sa niesol priehľadný čierny outfit na tele kontroverznej manekýnky. Medzi smotánkou síce nepatrila k najvychytenejším hviezdam, svojej dávky pozornosti zo strany fotografov sa však dočkala pomerne rýchlo.

Prečo sa Anja na verejnosti prezentuje práve takouto formou exhibicionizmu, vie zrejme len ona sama. Vo svete modelingu má totiž svoje pevné miesto a za sebou spoluprácu na významných kampaniach. V ľúbostnom živote by mala byť podľa všetkého takisto veľmi šťastná. Ani nie pred dvomi rokmi si vymenila obrúčky s dlhoročným priateľom, srbským modelom Sashon Knezevicom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu