Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ako „dve hrozná“: Plastiková Donatella Versace a jej dcéra anorektička!

Donatella Versace s dcérou Allegrou Zobraziť galériu (5)
Donatella Versace s dcérou Allegrou (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Jedna hrozná, druhá hrozná! Toto nelichotivé prirovnanie z úst slovenského porotcu by sa dokonale hodilo aj na niektoré známe tváre zo sveta šoubiznisu. Vyniká medzi nimi predovšetkým Donatella Versace (57) s dcérou Allegrou (26). Plastikami poznačená matka s útlym driekom dobieha svoju ratolesť posadnutú diétami.

Tie ale dopadli! Hoci dámy s vychyteným priezviskom núdzu o peniaze rozhodne nemajú, na ich zovňajšku sa to príliš neodráža. Za roky pôsobenia v módnej brandži sa Donatella Versace nechala niekoľkokrát „vylepšiť“ rukami plastického chirurga. S imidžom voskovej figuríny si navyše  nedopraje ani na tanieri. Spolu s Allegrou pôsobí vyhladovane a krehko zároveň.

Prominentné duo sa bok po boku naposledy ukázalo na parížskej prehliadke svojej konkurencie. Módny dom Dior totiž tento týždeň uvádzal svoju zbrusu novú kolekciu Jeseň/Zima 2012/2013. Donatella s dcérou zvolila čierne šaty, pričom pozornosť obe upriamili na svoj extrémne štíhly pás. Nechýbalo tiež dymové líčenie a návrhárkine povestné žabacie pery.

Na spomínanej módnej šou sa blysli aj herecké hviezdy spoza veľkej mláky – Sharon Stone, Jennifer Lawrence a Anna Wintor. Koľko inšpirácie celebrity nazbierali, zrejme uvidíme až na hollywoodskom červenom koberci. Pravdepodobné ale je, že pri pohľade na časť rodiny Versace si všetky krásky dopriali výdatnú večeru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu