Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pomalšie, nestíham! Oslnivú modelku manžel drsne vliekol za sebou

Orlando Bloom bezohľadne ťahal Mirandu Kerr za ruku. Zobraziť galériu (7)
Orlando Bloom bezohľadne ťahal Mirandu Kerr za ruku. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Žiadne ohľady! Ak má hollywoodsky Casanova naponáhlo, styling jeho očarujúcej polovičky mu je ukradnutý. Takto vyznievajú čerstvé zábery Orlanda Blooma (35), ktorý si vyrazil do spoločnosti s krásnou modelkou Mirandou Kerr (29). Tá si však išla pri ňom nohy dolámať.

Spôsoby džentlmena sú mu cudzie! Aj keď Orlando a Miranda pôsobia na verejnosti vždy ako harmonický párik, tento týždeň stelesňovali dve celkom rozdielne planéty. Vybrali sa totiž na predstavenie Peter And The Starcatcher, ktoré bolo uvádzané pod vychyteným zoskupením divadiel na ulici Broadway. Ich príchod však zanechával poriadne rozpačitý dojem.

Napriek tomu, že kráska od protinožcov je na podpätky zvyknutá, manželovmu tempu očividne nestíhala. Orlando ju totiž nemilosrdne ťahal za ruku, pričom sa po celý čas držal aspoň dva kroky pred ňou. Či prominentná dvojica do divadla meškala, alebo sa len snažila ujsť pozornosti paparazzov, nevedno. Isté však je, že Miranda v červených lodičkách ledva docupitala ku dverám.

Hoci sa manželia najčastejšie ukazujú na verejnosti so svojím synom Flynnom, tentoraz si vyrazili na súkromné rande, kde mali oči len jeden pre druhého. Za normálnych okolností by sa však Miranda od svojej ratolesti najradšej ani nepohla: „Zobúdzam sa na slová môjho syna, ktorý kričí 'Mama, mama! '. To je ten najkrajší zvuk. Potom ho vyberiem z postieľky, vezmem ho k nám a všetci sa maznáme,“ opísala svoj ideálny deň v nedávnom rozhovore. Mimo ohľadov od uponáhľaného manžela jej tak k šťastiu momentálne naozaj nič nechýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu