Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hviezdne gény nezaprie: Ktorému páru rastie doma krásny fešáčik?

Do ktorej prominentnej rodinky patrí tento malý fešák? Zobraziť galériu (9)
Do ktorej prominentnej rodinky patrí tento malý fešák? (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Je roztomilý ako obrázok! Hoci neoslávil ešte ani druhé narodeniny, objektívy fotografov už priťahuje ako magnet. S takouto závideniahodnou genetickou výbavou sa však tomu čudovať ani nemožno. Ktorej krásnej modelke a obletovanému hercovi sa podarilo splodiť pôvabného potomka?

Po kom ten šibalský úsmev asi má? Krátko po tom, čo malý Flynn minulý rok uzrel svetlo sveta, jeho šťastná mamička neskrývala patričnú pýchu. Pre magazín People sa vtedy vyjadrila, že prvý prírastok akoby z oka vypadol jej zákonnej polovičke v dojčenskom období života. A zdá sa, že chlapček si schopnosť získať okolie prvým pohľadom drží dodnes. Rodičia Miranda Kerr a Orlando Bloom mu odovzdali to najlepšie z vlastného pôvabu.

Len čo Flynn začal chodiť po vlastných, známa manekýnka neváhala a vo voľných chvíľach s ním začala brázdiť newyorské ulice. Inak tomu nebolo ani tento týždeň. Zladená dvojica si vyrazila na prechádzku a okamžite priťahovala pozornosť. Sympatické chlapča sa totiž svojou dokonale upravenou mamou nenechalo zatieniť. S obľúbenou čiapkou na hlave Flynn strúhal jednu pózu za druhou a potmehúdsky sa usmieval.

Miranda len nedávno zažiarila na výročnej prehliadke svetoznámeho výrobcu spodnej bielizne. Počas pompézneho večera vyzerala na móle ako stelesnenie ženskej dokonalosti, no sama priznala, že za takýmto výsledkom sa skrýva množstvo tvrdej driny. „Ste len v spodnej bielizni pred miliónmi ľudí,“ vysvetlila svoju miernu nervozitu v rozhovore pre spomínaný magazín. „Posilnila som svoj tréning. Veľa som cvičila Pilatesa, jogu, boxovala som a pracovala na jadre, zadku aj nohách,“ priblížila náročnú prípravu. Každoročná tortúra sa však rozhodne vyplatila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu