Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Starne a nevládze? Madonnu musí jej mladý zajačik vláčiť na chrbte!

Unavená Madonna sa nechala nosiť mladým milencom. Zobraziť galériu (21)
Unavená Madonna sa nechala nosiť mladým milencom. (Zdroj: profimedia.sk)

FLORENCIA – Dochádza jej dych? Vydržiavať si o takmer 30 rokov mladšieho milenca má nesporne množstvo výhod. Okrem hrátok v posteli Madonna (53) svojho zajačika využíva aj ako lacný a pohodlný transport. Keď vo vysokých platformách nevládze, Brahmin Zaibat (24) ju otrocky vláči na chrbte.

Robí si s ním, čo sa jej zachce! Napriek tomu, že Madonna sa vďaka plastikám mladistvého zovňajšku drží zubami-nechtami, v skutočnosti už potrebuje zvoľniť tempo. Po náročnom koncerte v talianskej Florencii si totiž v kruhu priateľov vyrazila na obhliadku mesta. Časť z nej však absolvovala na milencovom chrbte.

Ak Brahmin Zaibat plánuje vo vzťahu s kráľovnou popu zotrvať ešte pár rokov, jeho vyhliadky v tomto smere nie sú najružovejšie. Takmer tridsaťročný vekový rozdiel medzi nimi sa totiž len tak zmazať nedá. Madonna sa síce tvári ako nestarnúca diva, v skutočnosti však pribúdajúce roky pociťuje čoraz intenzívnejšie. Na výlet do talianskych ulíc sa vybrala v rámci regenerácie po hudobnej šou, no nohy jej v nie príliš pohodlnej obuvi vypovedali službu. Galériu Uffizi či renesančný palác Palazzo Pitti si tak užívala po svojom.

Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo v súkromí popovej hviezde dochádzajú sily, na javisku sa správa ako nevybúrená divoška. Len nedávno pobúrila Istanbul vystrčeným prsníkom a hneď na to ukázala v Ríme zadok v tangáčoch. Mnohí jej fanúšikovia si však myslia, že je na takéto prvky exhibicionizmu už pristará.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu