Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Božská diva od mala: Ktorá svetová hviezda ohúrila už ako 9-ročná?

Na prvý pohľad skromné dievča, v skutočnosti veľká speváčka. Zobraziť galériu (25)
Na prvý pohľad skromné dievča, v skutočnosti veľká speváčka. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Narodená pre úspech! Aj tak by sa dala charakterizovať len 9-ročná slečna, ktorá sa od útleho detstva cíti na javisku ako doma. Už ako školáčka totiž predvádzala hlas a precítené gestá ostrieľanej interpretky. Spoznávate dnešnú megahviezdu v jej skorých začiatkoch?

Talent, aký sa len tak nevidí a nepočuje! Takéto a mnohé ďalšie superlatívy už v ranom veku na svoju adresu počúvala Christina Aguilera. Tá si to totiž v roku 1990 namierila do programu Star Search v národnej televízii, aby všetkým predviedla svoje zlato v hrdle. Vtedy zrejme ani len netušila, akú vlnu úspechu tým spustí. O vypredaných halách a platinových platniach sa jej zaručene ani nesnívalo.

Skromná, ale nebojácna a absolútne zrelá na veľké pódium – tak sa už na prvý pohľad blondínka javí pred vyše dvomi desiatkami rokov. O divácku priazeň sa síce uchádzala náročnými skladbami, prvenstvo jej však vyfúkol súper Christopher Eason. Osud sa ale so súťažiacimi pohral naozaj zaujímavo. Zatiaľ čo Christine svet hudby a šoubiznisu leží pri nohách, jej niekdajší protivník si na živobytie zarába v malom hračkárstve v Oklahome.

O tom, že hudobná diva si svoj obrovský triumf naozaj zaslúži, nesvedčí len množstvo zozbieraných ocenení. Christina sa uchytila aj s vlastnou licencovanou speváckou súťažou The Voice, ktorá sa značnej popularite nedávno tešila aj v našich končinách.

Prečítajte si viac o hudobnej kariére Christiny Aguilery

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu