Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Obrie silikóny a oceľové svaly: Toto telo exmodelke vynieslo zlato!

Jodie Marsh s veľkými silikónmi a svalmi zabodovala na medzinárodnom šampionáte. Zobraziť galériu (14)
Jodie Marsh s veľkými silikónmi a svalmi zabodovala na medzinárodnom šampionáte. (Zdroj: Twitter)

WASHINGTON D.C. – Úspech sa dostavil! Hoci si Jodie Marsh (33) vybudovala kariéru na pretŕčaní svojich umelých predností, nezostala iba pri tom. Vrhla sa na bodybuilding, vďaka ktorému zmenila svoje telo na nepoznanie. Sladké ovocie jej drina dokonca priniesla v rekordnom čase. Za menej ako rok si silikónka vybojovala prvenstvo.

Nemôže byť šťastnejšia! Také sú reakcie niekdajšej glamour modelky po tom, čo cez víkend dosiahla na medzinárodnom podujatí obrovský triumf. S vypracovaným telom zabodovala už pred deviatimi mesiacmi, kedy sa jej po ôsmich týždňoch tréningu podarilo obsadiť piatu priečku na domácej pôde. Po nie dlhej odmlke plnej poctivého cvičenia sa však ocitla na najvyššom stupni víťazov.

„Úprimne sa ospravedlňujem, ak vás budem dnes nudiť, ale celý deň budem opakovať: Som INBF Šampión!! Haha. Nikdy som nebola šťastnejšia,“ s neskrývanou radosťou a pýchou oznámila svojim fanúšikom prostredníctvom siete Twitter. Na dôkaz pridala aj úctyhodnú zbierku fotografií zo samotnej súťaže.

Vyrysované svalstvo, obdivuhodné pózy a silikóny veľkosti XXL – to všetko Jodie predvádzala na nedávnych majstrovstvách, ktoré sa za veľkou mlákou konali pod záštitou Medzinárodnej federácie naturálnej kulturistiky. Kvôli víťazstvu britská hviezda podstúpila dramatickú premenu. Schudla na veľkosť 4 (americkú nulku), prsia si nechala ešte zväčšiť a vlasy si prefarbila na ohnivú červenú. Za pocit z víťazstva je to však očividne stálo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu