Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z exmodelky plastikové monštrum: Má oceľové svaly a silikóny až na krku!

Jodie Marsh okrem obrovských silikónov rada predvádza aj svoje svalnaté telo. Zobraziť galériu (8)
Jodie Marsh okrem obrovských silikónov rada predvádza aj svoje svalnaté telo. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Mení sa na príšeru posadnutú plastikami a vzhľadom Ramba! Aj keď Jodie Marsh (34) kedysi obnažovala prsia pre tretiu stranu britských denníkov, po tridsiatke prepadla posilňovaniu a čaru práce chirurgov na klinikách krásy. Dnes sa tak pýši prerobeným telom, aké už na prvý pohľad naháňa hrôzu. Na svojráznej kulturistike nenájdete ani gram tuku navyše a silikóny nosí vytlačené až ku krku.

Naozaj si myslí, že je sexi? Hoci vypracovaná figúra bývalej britskej modelky predstavuje pre väčšinu populácie nedosiahnuteľnú métu, ocitnúť sa v jej koži by túžil zrejme iba málokto. Jodie Marsch totiž posadnutosť vlastným zovňajškom dohnala do naozaj nevábneho extrému. Jej motivačné fotky, ktorými vábi fanúšikov k športu, predstavujú zmes priam titánových svalov, nafúknutých implantátov v poprsí a plastikovej tváre.

„Motivácia z posilňovne. Moje brušné svaly. Tvrdá drina. Tréning,“ to sú len niektoré zo slov, ktorými Jodie komentuje svoje fotografické príspevky v sieti Instagram. Uvedenú kombináciu tento týždeň napísala k záberu vymakaných „tehličiek“ na bruchu iba v spodnej bielizni. Veľké silikóny tentoraz chránila podprsenka, no tmavovláska si ich dlaňami opäť tlačila smerom nahor. Rovnako ako v prípade fotiek z kúpeľne pred zrkadlom, kde sa vnady XL derú červenovláske z korzetu.

Jodie síce väčšinou dodržiava extrémne prísny stravovací aj cvičebný režim, no v čase voľna sa vraj napcháva všetkým, čo jej príde pod ruku. „Momentálne jem veľké množstvá. Netrénujem, pretože mi stavajú domácu posilňovňu. Takže jem ako prasa. Čokoládu celý deň, pizzu, koláč, čokoľvek. Ale viem, že to dokážem napraviť do troch týždňov,“ pochválila sa v rozhovore pre magazín Daily Star. Ako sa teda zdá, telo bývalej glamour modelky si v súčasnosti vytrpí viac než dosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu