Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Strašidelná premena americkej hviezdy: Ďalšia plastika – úplne iná tvár!

Rapperka Lil' Kim početnými plastikami vymenila afroamerické črty za aziatske. Zobraziť galériu (6)
Rapperka Lil' Kim početnými plastikami vymenila afroamerické črty za aziatske. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Mení sa ako chameleón! Hoci Lil' Kim (38) patrí medzi veľmi úspešné rapperky, viac než hudbou je známa svojou láskou k plastickým operáciám. Za sebou ich má už toľko, že zrejme sama stráca prehľad. Nedávno však šokovala naozaj čudesnou premenou – jej nová tvár má aziatske črty.

Revolúcia v genofonde? Aj keď sa Lil' Kim narodila do rodinného zázemia s afroamerickým pôvodom, dnes pripomína skôr miešanku z východnej polovice sveta. Vďačí za to čerstvej remodelácii svojej tváre, ktorú podstúpila pod rukami plastických chirurgov. Po jej niekdajšom zovňajšku tak definitívne nezostalo ani stopy. Hudobná hviezda nedávno žúrovala zmenená na nepoznanie.

Oči v tvare zrniek ryže, vyžehlené havranie lokne, či radikálne zmenšený nos – s takýmto imidžom paparazzi nedávno pristihli Lil' pri vymetaní barov v západnom Hollywoode. Jej čerstvá úprava tváre vyznieva o to bizarnejšie, že rapperka začínala v hudobnej brandži s tmavou pleťou, veľkými hnedými očami a širokými nozdrami. Po vzore Michaela Jacksona či Cher však okúsila skalpel všade, kde sa len dalo a nájsť na jej tele zopár nedotknutých centimetrov štvorcových predstavuje poriadnu fušku. Nehovoriac o nánosoch mejkapu, ktoré jej tvár zakaždým pokrývajú.

Nech už Lil' na prvý pohľad pôsobí akokoľvek, fanúšičky jej nechýbajú ani v radoch kolegýň zo sveta hudby. „Lil' Kim ma nasleduje na Twitteri. Myslím, že to je jediná vec na svete, ktorá by mi mohla vyčariť úsmev. Ďakujem Lil' Kim,“ roztápala sa od radosti Miley Cyrus, ktorá sa o status podelila s 11,2 miliónmi nasledovníkov. Niektorým celebritám tak k siedmemu nebu prispievajú ozajstné maličkosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu