Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Britská prsaňa je späť: Bujné vnady sa jej derú spod trička!

Keeley Hazell oslávila svoj návrat provokatívnymi fotkami. Zobraziť galériu (3)
Keeley Hazell oslávila svoj návrat provokatívnymi fotkami. (Zdroj: FHM)

LONDÝN – Dočkali sa! Napriek tomu, že Keeley Hazell (25) si na Britských ostrovoch dala štvorročnú pauzu, po tejto odmlke sa domácim obdivovateľom odvďačila za trpezlivosť tým najlepším možným spôsobom. Nafotila šteklivé zábery, na ktorých podprsenku rozhodne nepotrebuje. Na jej kypré prednosti sú totiž zvedaví úplne všetci.

Oslavy vraj môžu pokračovať! Hoci v uplynulých dňoch bola Británia na nohách kvôli 60. výročiu vládnutia kráľovnej Alžbety II, tvorcovia pánskeho magazínu FHM za rovnako dôležitú udalosť považujú návrat ich najobľúbenejšej glamour modelky. Keeley Hazell totiž roky strávené za veľkou mlákou už zrejme omrzeli. Čitateľom sa pripomenula na stránkach zbrusu nového čísla, v ktorom poodhalila svoje ženské zbrane.

Retro šortky a top na ramienka vyhrnutý hriešne vysoko – v takejto podobe si plavovláska zapózovala pred objektívom. Na záberoch s letnou príchuťou si nohy omočila v bazéne a ako rekvizitu si vzala do rúk aj menší nafukovací balón. Osmelila sa tiež na pikantnejší kúsok iba v nohavičkách. Opaľovanie hore bez je totiž v jej prípade samozrejmosťou.

Aj keď sa Keeley permanentne nachádza medzi top päťkou najsexi dievčat časopisu FHM, prvenstva sa zatiaľ nedočkala. Fanúšikovia ju však milujú aj za jej ochranársky postoj. „Keď raz zistíte, ako kožušinový priemysel zaobchádza so zvieratami, je nemožné, aby ste kožušinu nosili ako niečo sexi alebo pôvabné,“ vyjadrila sa na margo svojho pózovania pre organizáciu PETA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu