Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi dvadsiatka dráždila v bikinách: Božské telo a takmer odhalené prsia!

Sexi Selena Gomez v bikinách Zobraziť galériu (13)
Sexi Selena Gomez v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

FLORIDA – Objektívy priťahuje ako magnet! Zatiaľ čo jej kolegyne sa obnažujú na koncertoch aj pred okom kamery, Selena Gomez (21) siahne po minimalistických kúskoch, až keď má na to skutočný dôvod. Tento týždeň si vychutnávala slnečné lúče v bikinách a sexepílom pri tom rozhodne nešetrila. Dokonca si uvoľnila šnúrky vrchného dielu – k pikantnej nehode tak nechýbalo veľa.

Provokovať teda vie! Aj keď súčasná popová scéna diktuje speváčkam ukázať čo najviac kože, Selena Gomez si razí celkom inú cestu. Na pódiu sa stále predvádza v noblesných róbach a vyzlieka sa až vtedy, keď to uzná za vhodné. Niet sa preto čo čudovať, že paparazzi na jej odhalené krivky striehnu na každom rohu. Včera sa dočkali na slnkom zaliatej Floride, kde brunetka oddychovala pri bazéne v miniatúrnych dvojdielnych plavkách.

Selena na leňošenie pri vode zvolila čiernobiele bikiny so zebrím vzorom. Na ležadle nechala vyniknúť štíhlym nohám aj dokonale plochému brušku, pričom sa takmer postarala o malý bonus. Keďže sa chcela vyhnúť neopáleným miestam v oblasti dekoltu, uvoľnila si šnúrky bikín spoza krku a trojuholníky látky jej len zľahka prekrývali vnady. Stačil silnejší vánok či prudký pohyb a bývalá Disney hviezda by sa razom ocitla hore bez.

Napriek tomu, že Selena si je vekovo veľmi blízka s kolegyňou Miley Cyrus, jej súčasný imidž odsudzuje a snaží sa niečomu podobnému vyhýbať. „Selena by to nikdy nepovedala nahlas, ani by ňou neopovrhla, ale myslí si, že Miley robí chybu tým, aká je dráždivá. Myslí si, že je to zlé pre ženy vo všeobecnosti, ale aj pre ňu ako umelkyňu. Vytvára to totiž dojem, že ona by sa tak mala správať tiež, pretože sex predáva,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia médiám. Ostáva len dúfať, že expriateľka Justina Biebera v tomto názore nikdy nepovolí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu