Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Tehotenstvo jej dáva zabrať: Žiaden mejkap a vlasy ako slama!

Tehotná Uma Thurman Zobraziť galériu (7)
Tehotná Uma Thurman (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Na imidž zvysoka kašle! Hoci Uma Thurman (42) má svoju tretiu ratolesť priviesť na svet až koncom leta, už teraz pôsobí, že by mohla porodiť každú chvíľu. V tehotenstve však vlastný zovňajšok vôbec nerieši. Na verejnosti sa premáva nenalíčená a s mastnými vlasmi.

Kam sa podela jej krása? Aj keď Uma Thurman so svojimi dlhými nohami ešte donedávna stelesňovala hollywoodsky sexepíl, dnes o takejto závideniahodnej forme môže už iba snívať. Dcérka, ktorú momentálne nosí pod srdcom, ju totiž očividne vyčerpáva viac než dosť.

Totálne neupravená! So spľasnutými vlasmi a bez jedinej kvapky mejkapu – v takejto ležérnej podobe si Uma tento týždeň vyrazila na zmrzlinu. Príliš veľa námahy si však nedala nielen s vizážou tváre, ale ani so svojím outfitom. V predĺženom tope jej ovísali prednosti a džínsy na nej doslova praskali vo švíkoch. S takto zanedbaným vzhľadom by ju fanúšikovia k štýlovým prominentným tehuľkám rozhodne nezaradili.

Blondínka so svojím milencom začala randiť ešte v roku 2007. S londýnskym finančníkom Arpadom Bussonom sa však o dva roky neskôr rozišla a opäť utvorila pár aj so zásnubným prsteňom. Na situáciu v ich terajšom vzťahu sa nesťažuje. „Som šťastnejšia, ako som bola za mnohé roky. Snažím sa mať čo najpokojnejší osobný život,“ prezradila magazínu Harper's Bazaar. Svadbu však v dohľadnej dobe určite nechystá.

Tip: Máte chuť pozrieť si večer skvelý film? Pozrite čo dávajú na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu