Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hollywoodsky Quasimodo zbalil svoju múzu: Na túto krásku čakal desaťročia!

Quentin Tarantino a Uma Thurman po 20 rokoch priateľstva tvoria pár. Zobraziť galériu (14)
Quentin Tarantino a Uma Thurman po 20 rokoch priateľstva tvoria pár. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – A je to potvrdené! Hoci Quentin Tarantino (51) vzhliadal k oslnivo krásnej Ume Thurman (44) neuveriteľne dlhý čas, jeho láska nikdy predtým opätovaná nebola. Všetko sa však zmenilo pred niekoľkými týždňami, keď herečka zostala single. Netrvalo dlho a skončila v náručí slávneho amerického režiséra. Scenár ako z romantického filmu sa tak do bodky naplnil a dvojica sa od seba nedokáže odlepiť.

Tomu sa hovorí príbeh so šťastným koncom! Hoci Quentina Tarantina a Umu Thurman spája jedinečné priateľské puto už úctyhodné dve desaťročia, oficiálne sa milencami nikdy nestali. Blondínka sa však nedávno rozišla so svojím snúbencom Arpadom Bussonom, s ktorým ju spája spoločná dcérka Luna. V kuloároch sa tak okamžite začalo šuškať, že režisér a jeho dlhoročná múza sa konečne rozhodli dať svojmu vzťahu šancu. Po prvotných špekulácie je na svete aj skutočný dôkaz. Párik si venoval dlhý bozk na rozlúčku po romantickom rande.

Quentin a Uma si tento týždeň vyrazili na večeru do luxusnej reštaurácie, kde strávili celé tri hodiny. Keďže sú si vedomí toho, že ich romanca sa na verejnosti dávno prevalila, vonkoncom sa na odchode neskrývali. Práve naopak, prejavovali si nežnosti ako zamilované hrdličky. Tarantino, ktorý nikdy nebol považovaný za fešáka, sa tak konečne dočkal svojej vysnívanej krásky.

Zaujímavosťou je, že Uma padla režisérovi do oka už v roku 1994 v rámci príprav kultovej snímky Pulp Fiction. Odvtedy medzi nimi lietajú iskry a Quentin o plavovláske vždy hovorí ako o svojej múze. V roku 2004 sa v časopise Rolling Stone objavila informácia o ich romániku, no hollywoodsky guru sa zachoval tajomne: „Nehovorím, že spolu nič nemáme a nehovorím, že spolu niečo máme.“ V jeho prípade však platí, že trpezlivosť mu priniesla nádhernú ružu v rozkvete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu