Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Očarujúca princezná Catherine odzbrojila čestnú stráž: To sú ale rozpačité tváre!

Oslnivá vojvodkyňa z Cambridge priviedla do rozpakov aj čestnú stráž. Zobraziť galériu (20)
Oslnivá vojvodkyňa z Cambridge priviedla do rozpakov aj čestnú stráž. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Odolať jej šarmu nie je jednoduché! Hoci si čestná stráž zvyčajne drží kamennú tvár, v prítomnosti vojvodkyne z Cambridge (30) sú akékoľvek protokoly zbytočné. Jej krása a charizma totiž aj tých najoddanejších strážcov razom privedie do rozpakov. Pozrite, ako všetci do jedného išli na nej oči nechať.

Neodolateľná kráska v červenom! Aj tak by sa dala nazvať Kate Middleton, ktorá počas veľkolepých osláv 60. výročia vládnutia kráľovnej Alžbety II. žiarila naozaj doďaleka. Na rozdiel od ostatných členov kráľovskej rodiny totiž zvolila výrazný červený outfit z dizajnérskej dielne Alexandra McQueena. V modeli z minuloročnej kolekcie fanúšikov rozhodne nesklamala.

Oslnivá vojvodkyňa z Cambridge
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V šatách so skladanou sukňou a v štýlovom klobúčiku manželka Princa Williama pôsobila tak očarujúco, že zneistila samotnú čestnú stráž. Keď nastupovala na loď Spirit of Chartwell, uniformovaní muži zrazu nevedeli, kam z konopí. Jej vľúdny úsmev a úchvatný zovňajšok ich totiž priviedol do zdanlivo ošemetnej situácie. Plavba po Temži s urodzenou famíliou tak mala nečakane uvoľnený úvod.

Oslnivá vojvodkyňa z Cambridge
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napriek tomu, že Catherine v nedeľu doslova vytŕčala z radu, u niektorých zástupcov médií sa nestretla s veľkým pochopením. Domáci denník Daily Mail ju skritizoval za to, že si v takýto dlho očakávaný deň dovolila zatieniť samotnú kráľovnú. Zvyšok rodiny sa totiž zladil do menej výrazných, skôr národných farieb. Alžbeta II. zvolila anjelskú bielu, princovia si starú matku uctili uniformami. Sestra Pippa Middleton siahla po elegantnom kostýme v námorníckych farbách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu