Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Príprava na materstvo? Princeznú Catherine pobláznila maličká príbuzná!

Vojvodkyňa z Cambridge sa láskyplne venovala malej Savannah Phillips. Zobraziť galériu (22)
Vojvodkyňa z Cambridge sa láskyplne venovala malej Savannah Phillips. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Prebúdzajú sa v nej materinské inštinkty? Hoci vojvodkyňa z Cambridge (30) pod srdcom svojho prvého potomka zatiaľ nenosí, zrejme v nej začínajú pomaličky tikať biologické hodiny. Na nedávnej spoločenskej udalosti ju celkom uchvátilo len 18-mesačné zlatovlasé dievčatko.

Materstvo jej pristane! Aj keď v súvislosti s tehotenstvom Kate Middleton sa v médiách objavujú len samé špekulácie, mamičkovské povinnosti by zvládala bez akýchkoľvek problémov. Dôkazom môže byť víkendový deň strávený na festivale konského póla. Viac ako samotný šport princeznú Catherine zaujala šarmantná spoločnosť v podobe 1,5-ročného dievčatka.

Kožené čižmy v hodnote 300 libier, priliehavé tmavomodré džínsy a hnedá kožená bundička – v takom outfite Kate prišla podporiť v hre svoju zákonitú polovičku. Do klubu konského póla však dorazil aj najstarší vnuk kráľovnej Alžbety II. A Peter Phillips si ako spoločnosť nedoviedol len manželku Autumn, ale aj ich spoločnú ratolesť Savannah. Mladá vojvodkyňa tak mala o príjemné spestrenie dňa okamžite postarané.

Vojvodkyňa z Cambridge sa
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kate svoju maličkú príbuznú strážila ako oko v hlave a keď bolo treba, zobrala si ju na ruky. Na podujatí nechýbal ani čierny kokeršpaniel Lupo, o ktorého sa urodzený pár spoločne stará už niekoľko týždňov. Bližšie k nemu má však zrejme nasledovník trónu. Zatiaľ čo brunetka sa maznala so Savannah, jej manžel William venoval mimoriadnu starostlivosť a zopár bozkov práve Lupovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu