Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Princezná Kate sa usmievala na vojakov, jeden z nich omdlel!

Vojak nepredýchal úsmevy očarujúcej vojvodkyne Kate Zobraziť galériu (11)
Vojak nepredýchal úsmevy očarujúcej vojvodkyne Kate (Zdroj: isifa)

ALDERSHOT - Vysmiata ako slniečko! Princezná Catherine (30) navštívila počas sviatku svätého Patrika vojakov z írskej gardy. Aby zachovala tradíciu, obliekla si zelené šaty pripomínajúce plášť a pripla si na ne trojlístok. Vojakom taktiež rozdávala ďatelinové lístky. Jeden z mužov však z pôvabov vojvodkyne omdlel.

Manželka britského princa Williama Kate dnes predniesla svoj ​​prvý verejný prejav pri príležitosti otvorenia detského hospicu v Ipswichi. Reč síce trvala len krátko, v Británii ale bola s napätím očakávaná a spravodajská televízia BBC ju vysielala v priamom prenose.

Vojvodkyňu z Cambridge, ako je Kate oficiálne titulovaná, privítali v Ipswichi stovky ľudí s britskými vlajkami. V približne trojminútovom príhovore potom Kate ocenila činnosť charitatívnej organizácie, ktorá hospic zriadila.

"To, čo robíte, je inšpirujúce. Je to žiarivý príklad poskytovania podpory a starostlivosti, a to nielen tu, ale vo všetkých detských hospicoch v celej krajine," uviedla vojvodkyňa. Vyhlásila tiež, že jej manžel, ktorý je teraz na vojenskej misii, "by to tu miloval".

Pre mnoho Britov bol dnešný prejav len druhou možnosťou počuť Katin hlas. Predtým vojvodkyňa z Cambridge verejne vystúpila len v roku 2010 v televíznom rozhovore, ktorý dala po zasnúbení s princom Williamom.

VIDEO: Jeden z vojakov pri návšteve vojvodkyne Kate omdlel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu