Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Beyoncé pred návratom na pódium: Som nervózna ale vzrušená!

Beyoncé Zobraziť galériu (10)
Beyoncé

NEW YORK - Americká speváčka Beyoncé (30), ktorá v januári priviedla na svet dcérku Blue Ivy Carter, sa začína opäť venovať hudbe.

"Je to vzrušujúce. Ale som trochu nervózna. Baví ma byť matkou a vystupovanie je ako návrat k starej práci. Je to trochu zvláštne," vyjadrila sa vo videu, v ktorom sa pripravuje na svoje víkendové koncerty v Atlantic City. Podľa nej by sa však človek nemal venovať výlučne rodine. "Je dôležité mať svoju vlastnú vášeň," dodala hviezda.

Beyoncé začala svoju hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky - Dangerously in Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200.

Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 16 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Crazy in Love, Baby Boy, Me, Myself and I, Listen, Irreplaceable, If I Were a Boy, Halo či Single Ladies (Put a Ring on It). Jej manželom a otcom dcérky Blue Ivy je rapper Jay-Z.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu