Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Austrálska sexica o biele prsia nestojí: Opaľovala sa hore bez!

Jessica Hart na terase hotela chytala bronz s obnaženými vnadami. Zobraziť galériu (3)
Jessica Hart na terase hotela chytala bronz s obnaženými vnadami. (Zdroj: profimedia.sk)

ANTIBES – Keď bronzová pokožka, tak (takmer) všade! Tohto hesla sa drží ďalší z radu anjelikov známeho výrobcu spodnej bielizne. Jessica Hart (26) si slnečné lúče momentálne vychutnáva v Európe, kde stavia do pozoru všetkým paparazzov v okolí. Závideniahodné krivky totiž vystavuje len v spodnom diele bikín.

S opaľovacím krémom v ruke a takmer nahá – s takouto výbavou kráska od protinožcov v týchto dňoch leňoší vo francúzskom meste Antibes a dodáva pokožke bronzový nádych. Ako profesionálna modelka si pritom z číhajúcich fotografov ťažkú hlavu nerobí. Pri radovánkach na ležadle si uprostred týždňa bez ostychu sňala podprsenku plaviek a svoje poprsie vystavila na obdiv v celej kráse.

Jessica Hart si voľné chvíle neužíva sama, ale po boku súčasného milenca. Bolo by zrejme zaujímavé zistiť, ako sa dvojica vlastne spoznala a vhupla do vzťahu. Pred vyše rokom sa totiž blondínka neslávne zviditeľnila na šoubiznisovom portáli Popeater, kde povýšenecky rozdávala návod na to, ako uloviť krásnu ženu: „Ak uvidíte mňa alebo inú modelku v bare, nehovorte skôr, ako vás osloví. Ak máme o vás záujem, urobíme prvý ťah.“

Jessicin manažér Matthew Anderson sa za jej slová neskôr ospravedlnil a tvrdil, že išlo iba o nevinný žart. Manekýnkinu reputáciu však namyslené výroky rozhodne nevylepšili, práve naopak. Má síce božské telo, s ktorým sa prepracovala aj do plavkového vydania  časopisu Sports Illustrated, väčšina vplyvných mužov však za oslnivou dámou hľadá aj štipku intelektu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu