Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďalší trapas z Cannes: Ktorá hviezda si neustrážila rozkrok?

Francúzska diva s vysokým rozparkom poodhalila intímne partie. Zobraziť galériu (6)
Francúzska diva s vysokým rozparkom poodhalila intímne partie. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – O pikantné momenty nie je núdza! Na juhu Francúzska sa to v týchto dňoch hemží vychytenými celebritami, ktoré zavítali na 65. ročník prestížneho filmového festivalu. Nie všetky z nich však noblesu a glamour ustoja s gráciou. Jedna z domácich krások včera ukázala aj to, čo nechcela.

Tomu sa hovorí hriešne vysoký rázporok! Aj keď takýto detail dokáže oživiť snáď každú róbu, jeho dĺžku treba poctivo zvážiť. Svoje vie o tom už aj francúzska herečka Alexandra Lamy, ktorá na červený koberec zvolila odvážny nariasený model. Premietanie thrilleru Killing Them Softly tak okorenila viac, ako zrejme sama čakala.

Atraktívna štyridsiatnička síce nepatrila k najobletovanejším hviezdam, o svoju dávku pozornosti však neprišla. Pri pózovaní pred fotografmi totiž nechtiac odhalila aj oblasť intímnych partií. Pred totálnou katastrofou ju, našťastie, uchránili nohavičky telovej farby. Alexandra totiž v šoubiznise pôsobí dosť dlho na to, aby si dovolila vyraziť naostro ako pred pár dňami Phoebe Price.

Medzi najočakávanejšie osobnosti spomínaného podujatia patril Brad Pitt, ktorý si v snímke strihol hlavnú úlohu. Polovička Angelina Jolie, s ktorou plánuje svadbu, tentoraz po jeho boku chýbala. Krásavice svetového formátu však rozhodne nechýbali. Blysla sa medzi nimi Češka Karolína Kurková, ruská sexica Irina Shayk aj čerstvá mamička Natalia Oreiro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu