Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovský trapas v Cannes: Neukázala len rozkrok, ale aj šnúrku od tampónu!

Phoebe Price bez bielizne ukázala to najintímnejšie, čo sa dalo. Zobraziť galériu (5)
Phoebe Price bez bielizne ukázala to najintímnejšie, čo sa dalo. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Ani to tak dlho netrvalo! V súvislosti s prestížnymi spoločenskými udalosťami sa neodmysliteľne spájajú aj pikantné trapasy celebrít. Na práve prebiehajúcom filmovom festivale o obrovský prešľap nebola núdza hneď v prvý slávnostný večer. Ktorá hviezda dorazila naostro a neustrážila si intímne partie?

Viac ukázať snáď ani nemohla! To, že niektoré známe tváre ani do spoločnosti spodnú bielizeň nenosia, nie je nijakým tajomstvom. Televízna hviezdička spoza veľkej mláky si to však na starý kontinent namierila v nie odvážnom, ale priam vulgárnom štýle. Pri vystupovaní z auta sa uchrániť svoju cudnosť ani len nepokúšala kontroverzná Phoebe Price.

Čierna róba ledva pod zadok a poriadne hlboký výstrih – to je recept na to, aby sa americká ryšavka prebojovala do centra pozornosti. Na juhu Francúzska však pridala aj nemalý bonus a na svoju prítomnosť upozornila v zahanbujúcom predvádzaní sa. Bez nohavičiek obnažila nielen rozkrok, ale aj súčasť intímnej hygieny v podobe šnúrky od tampónu.

Phoebe Price bez bielizne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Či sa Phoebe vďaka takémuto pretŕčaniu dostane medzi elitu smotánky festivalu v Cannes, je naozaj otázne. S určitosťou však možno povedať, že jej „nehody“ z červeného koberca príliš obľúbené nie sú. Pehavá hviezda totiž so železnou pravidelnosťou ukáže aspoň prsník. Prešľap z tohto týždňa sa je však zrejme prekonať tak skoro nepodarí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu