Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najväčšia katastrofa na červenom koberci: Herečka (42) vystavila prsia a roztiahla nohy!

Phoebe Price akosi chýba súdnosť. Zobraziť galériu (7)
Phoebe Price akosi chýba súdnosť.

LOS ANGELES - Nemohla sa dočkať! Phoebe Price (42) je známa tým, že súdnosť a vkus jej veľa nehovoria. Zato pozornosť má mimoriadne rada. Posledné dva týždne na sociálnej sieti preto neinformovala takmer o ničom inom, iba že sa objaví na červenom koberci v rámci Celebrity Selfies Art Show. Navliekla sa do hrozného outfitu, ale vytasené prsia a odhalené nohy jej nestačili. Pred fotografmi sa navyše usadila na schody a roztiahla nohy.

Zas provokovala! Phoebe Price snáď ešte nikam neprišla vkusne oblečená. Inak to nebolo ani na Celebrity Selfies Art Show by Sham Ibrahim. Herečka mala už dlho dopredu premyslené, čo si zoberie na seba. „Našla som svoj outfit na červený koberec. Nemôžem sa dočkať,” informovala na Instagrame už pred dvomi týždňami pri fotografii, na ktorej bola v podstate polonahá. 

Herečka si obliekla body so štedrým výstrihom a na to „šaty” z pruhov látky v štýle ani nahá, ani oblečená. Takáto provokácia jej však nebola dosť. Ryšavá štyridsiatnička si preto s fotografmi dohodla pózovanie na schodoch a ako dáma veru nesedela. Pred objektívmi zámerne roztiahla nohy, čo nebolo vkusné ani sexi. Keď už nič iné, Price by mohla pred takýmto odhaľovaním aspoň trošku popracovať na svojich stehnách... 

Phoebe Price pred fotografmi ochotne roztiahla nohy. Na snímke s umelcom Shamom Ibrahimom.
Zobraziť galériu (7)
Phoebe Price pred fotografmi ochotne roztiahla nohy. Na snímke s umelcom Shamom Ibrahimom.

Viac o téme: Phoebe Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu