Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Grambľavé modelky na smiech: Top 10 najtrápnejších pádov na móle!

Monika Jagaciak pri páde ukázala nohavičky. Zobraziť galériu (3)
Monika Jagaciak pri páde ukázala nohavičky. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Práca modelky je drina! Hoci si vychytené topmodelky žiaru reflektorov zvyčajne vychutnávajú plnými dúškami, občas im chôdza na závratných podpätkoch spôsobí nemalé problémy. Výsledkom sú úsmevné situácie, ktoré v lepšom prípade skončia hanbou. V tom horšom síce hraničia s vážnym zranením, no i tak sa na nich zabáva celý svet.

Poriadne škodoradostný rebríček! Takýto kúsok sa podaril magazínu Superstar, ktorý zostavil kompiláciu hrôzostrašne vyzerajúcich pádov modeliek. Ide o desiatku nastrihaných záberov, ktoré patria k tým najtrápnejším a najviac pozeraným v rámci servera YouTube. To, čoho by sa žiadna modelka nikdy nechcela dobrovoľne dožiť, sa razom stalo prostriedkom neviazanej internetovej zábavy.

V takmer trojminútovom videu nechýbajú bezradné pohľady manekýnok, ktoré sa radšej vyzujú, než by mali v krkolomnej obuvi dokráčať do zákulisia. Medzi grambľavými dámami sa objavila aj tá, ktorú sme vám v minulosti spomínali v rámci prehliadky pod taktovkou ebenovej krásky Naomi Campbell – na móle s červeným kobercom sa celkovo zosypala až štyrikrát. Nečakanú mokrú príchuť malo vystúpenie modelky, ktorá nechtiac skončila v bazéne. Hotovou čerešničkou na torte sa stalo dievča, ktoré sa doslova prepadlo pod mólo.

Agyness Deyn spadla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Trapasu sa nevyhla ani vychytená Agyness Deyn. Tá sa rezignovane vyzula v roku 2010 na prehliadke spomínanej Naomi Campbell – Fashion For Relief. Ťažkú hlavu si však z toho nerobila. „Prvá šou módneho týždňa. Zrútila som sa! Vstala som! Spadla znova. Mala som zostať dole už ten prvý raz. Au, moje kolená!“ reagovala v sieti Twitter.
Monika Jagaciak pri páde
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)
Do neslávnej siene sa zapísala Monika Jagaciak v roku 2009 na módnej šou Herve Leger by Max Azria. Pri páde ukázala aj spodnú bielizeň.
Carmen Electra spadla tak
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Absolútne prvenstvo si vyslúžila Carmen Electra za pád z roku 2007. Vtedy svoje vystúpenie zaklincovala tak nešťastne, že zvalila aj prichádzajúcu kolegyňu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu