Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Päťdesiatnička Sharon Stone v bikinách: Čo sú to za faldíky?!

Sharon Stone predviedla na pláži menšie tukové vankúšiky v oblasti brucha. Zobraziť galériu (10)
Sharon Stone predviedla na pláži menšie tukové vankúšiky v oblasti brucha. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Starne primerane veku! Aj keď Sharon Stone (54) dlhé obdobie patrila k hollywoodskym sexymbolom, s pribúdajúcimi rokmi sa o večnú mladosť už okato nesnaží. Jej telo k výstavným kúskom síce viac neprirovnávajú, herečka sa však vyzliecť na pláži neostýcha. Bez problémov ukáže aj nariasenú kožu.

Bez zábran! Nie je nijakým tajomstvom, že Sharon Stone miluje istú dávku exhibicionizmu. Svoje prednosti totiž vystavovala na obdiv v priehľadných materiáloch aj po prekročení päťdesiatky. A ako sa zdá, na svoje krivky je stále patrične hrdá. Superštíhlu gazelu už nestelesňuje, stále sa však udržiava v dobrej forme. Očividne jej tak neprekáža ani zopár faldíkov v oblasti brucha.

Uvoľnená a v absolútnej pohode si blondínka tento týždeň vychutnávala slnečné lúče pri mori so svojou asistentkou. Najskôr sa však zastavila u plážového vykladača tarotových kariet, kde si nohy zložila do tureckého sedu. Keďže na sebe mala len šortky a vrchný diel bikín, v tejto polohe sa do centra pozornosti dostalo to, čo celebritám príliš nelichotí – tukové záhyby na bruchu.

Čo svojský veštec Sharon do budúcnosti predpovedal, nevedno. Isté ale je, že drastická diéta to nebola. Hollywoodska kráska totiž na svoj vek zďaleka nevyzerá najhoršie, práve naopak. Zvykne si nájsť dostatok času na oddych, zábavu, družné debaty aj pravidelné cvičenie. A to jej podľa všetkého neuveriteľne prospieva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu