Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hviezdička Demi Lovato a Britney Spears: Odstavili sokyne!

Demi Lovato Zobraziť galériu (16)
Demi Lovato

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Demi Lovato bude porotkyňou a mentorkou v speváckej súťaži The X Factor. Podľa zdrojov portálu TMZ.com to tínedžerská hviezda oficiálne oznámi už dnes spolu so speváčkou Britney Spears, ktorá obsadí ďalšie porotcovské kreslo. Obe nahradia Paulu Abdul a Nicole Scherzinger, ktoré tvorca súťaže Simon Cowell po prvej sezóne vyhodil, pretože chce šou viesť iným smerom.

Štvoricu porotcov dopĺňa sám Cowell spolu s producentom a skladateľom L.A Reidom. The X Factor je súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť jednotlivci, ale aj spevácke skupiny v akomkoľvek veku. Súťažiacich, ktorí postúpia z kastingov, rozdelia do štyroch skupín - dievčatá, chlapci, skupiny a účinkujúci nad 30 rokov.

Každá skupina dostane svojho mentora (jedného z porotcov), ktorý ich sprevádza celou súťažou. Prvý ročník americkej verzie vyhrala 19-ročná Melanie Amaro, ktorej mentorom bol Simon Cowell. Britská verzia s trochu odlišnými pravidlami má za sebou už osem ročníkov, pričom k najznámejším víťazom patria Leona Lewis (2006) a Alexandra Burke (2008).

Demi Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala tri štúdiové albumy - Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009) a Unbroken (2011), pričom prvý z nich sa dostal na dvojku, druhý na jednotku a tretí na štvorku amerického albumového rebríčka Billboard 200. V roku 2010 ju hospitalizovali pre bulímiu a maniodepresívnu psychózu, liečbu ukončila koncom januára 2011. V súčasnosti pracuje na svojom štvrtom štúdiovom albume.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu