Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nahá či oblečená? Sexi cica v pavučine ukázala nahé prsia aj „zarezané“ gaťky!

Alessandra Ambrosio prekvapila takmer nahým telom v priehľadných šatách. Zobraziť galériu (14)
Alessandra Ambrosio prekvapila takmer nahým telom v priehľadných šatách. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Odvážnejšie šaty už predviesť ani nemohla! Niet najmenších pochýb, že kdekoľvek sa Alessandra Ambrosio (33) objaví, svojím zovňajškom okamžite pritiahne všetku pozornosť. Uplynulú noc sa však pretŕčala v róbe, ktorou sa zaručene zapíše medzi najprovokatívnejšie celebrity. Pod celkom priehľadnú látku si totiž obliekla len nohavičky strihu tango a prakticky zakryla iba rozkrok.

Tá ma teda guráž! Hoci Alessandra Ambrosio priviedla na svet už dve ratolesti, stále žiari ako jeden z najlepšie platených anjelikov renomovaného výrobcu spodnej bielizne. O tom, že jej krivky sú pre mólo ako stvorené, pravidelne presviedča pri najrôznejších spoločenských príležitostiach. V piatok večer však žúrovala pod záštitou magazínu Harper's Bazaar v sexi šatách ako nikdy doteraz. Tie totiž ledva zakryli najintímnejšie partie.

Alessandra sa medzi smotánkou blysla v čiernej kreácii, ktorá na prvý pohľad pripomínala jemnú pavučinu. Materiál outfitu bol totiž zväčša úplne priehľadný a nechal vyniknúť takmer všetkým ženským partiám. Modelka pri pohľade spredu bodovala okrúhlymi vnadami, zozadu zasa vystrkovala guľaté polky v minimalistických nohavičkách.

To, ako čas neuveriteľne rýchlo beží, dvojnásobná mamička sleduje najmä na vlastných potomkoch. Tie totiž rastú ako z vody – veď prvorodená dcéra len pred pár dňami oslávila už šieste narodeniny. „Moja dúhová princezná,“ napísala hrdá Alessandra k spoločnému záberu z oslavy, na ktorej sa to doslova hemžilo všetkými farbami. Žeby vyťaženej modelke rástla doma kreatívna umelkyňa?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu