Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Strašidlá v plavkách: Tieto celebrity sú postrachom každej pláže!

Niektoré celebrity v plavkách občas naháňajú hrôzu. Zobraziť galériu (7)
Niektoré celebrity v plavkách občas naháňajú hrôzu.

LOS ANGELES – Pohľad na ich telá nepoteší! Hoci mnohé hollywoodske hviezdy sú už takpovediac za zenitom, radovánky v mori si ani na staré kolená neodopierajú. Popri dokonalých krivkách celebrít tak na pláži možno zbadať aj také, ktoré majú už najlepšie časy za sebou. Vrátane mladších ročníkov!

 

 

 

Ivana Trump v zelených
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)
K inventáru pláží predovšetkým južnej časti Francúzska patrí Ivana Trump (63). Milovníčka Saint Tropez však už dlhšie obdobie viac ako telom bývalej lyžiarky zaujme striedaním mladých zajačikov.
Donatella Versace v bikinách
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Pokušeniu osviežiť sa v morských vlnách z času na čas neodolá ani módna návrhárka Donatella Versace (56). Jej figúra vylepšená plastikami však už takisto patrí do starého železa.
Janice Dickinson v bikinách
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)
Medzi plastikové veteránky možno smelo zaradiť tiež prvú samozvanú supermodelku Janice Dickinson (57). Tá je takisto známa záľubou v striedaní čo najmladších milencov, jej niekdajšiu formu však už obdivovať nemožno. Oblečená či v bikinách – stále pôsobí ako vysušený strašiak do maku.
Eva Herzigová v bikinách
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Svojho času medzi odstrašujúce celebrity v plavkách patrila aj ďalšia rodáčka z Čiech, Eva Herzigová (39). Napriek tomu, že sa pre božské ženské tvary v minulosti stala tvárou podprsenky Wonderbra a ďalších renomovaných výrobcov spodnej bielizne, dostala sa do osídel anorexie. Jej kedysi ladné krivky sú síce definitívne fuč, z najhoršieho je však už vonku.
Steven Tyler v plavkách
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Zub času nahlodáva vonkajší imidž nielen známych dám, ale aj mužov. Dôkazom môže byť rocker Steven Tyler (64), ktorý nedávno na pláži pretŕčal vychudnuté nohy a ovisnutú kožu. Z istých uhlov sa dokonca zdalo, že mu narástli prsia.
Jack Nicholson
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)
Z celkom opačného konca svoju starobu poňal Jack Nicholson (75). Ten si totiž od úst maškrty neotŕha, práve naopak. Po sedemdesiatke má tak nemálo kíl navyše a v mori pripomína veľrybu, ktorá sa ledva vyštverá na jachtu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu