Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Svadba Jolie a Pitta: Médiá šalejú, toto bude sobáš storočia!

Duo Zobraziť galériu (6)
Duo "Brangelina"

LOS ANGELES - Vlaňajší sobáš britského princa Williama s Kate Middleton bolo len také zahrievacie kolo pred skutočnou svadbou storočia. Po rokoch spoločného života, šiestich spoločne vychovávaných deťoch a nespočetných titulkov v bulvárnej tlači to Brad Pitt a Angelina Jolie oznámili oficiálne: Sú rozhodnutí konečne sa vziať!

Ak ste si až doteraz mysleli, že mediálny cirkus obklopujúci najslávnejší pár sveta je prehnaný, tak sa podržte. Teraz, keď je pár, pre ktorý sa vžilo označenie Brangelina, oficiálne zasnúbený, môžete očakávať nekonečné špekulácie o tom, kedy a kde sa vezmú, čo budú mať na sebe, aké budú úlohy ich detí, a kto by sa mohol svadby zúčastniť ako svedok alebo hosť.

"Toto je naozaj štátna svadba," povedal Stephen Galloway pre The Hollywood Reporter. "Toto je americký ekvivalent britskej kráľovskej svadby princa Williama a Kate," dodal s tým, že svadba Brangelina bude mediálna udalosť tohto storočia.

Pittov manažér potvrdil zasnúbenie páru v piatok po tom, čo bola Jolie na očiach s diamantovým prsteňom na prstenníku. Zlatník Robert Procope sa potom zveril, že prsteň navrhol spoločne s Pittom a strávil pri ňom rok práce.

"Mimoriadny zásnubný prsteň dáva svetu varovanie," dodal Galloway. "Hovorí: 'pozrite, pripravte sa'." Redaktor listu Us Weekly Bradley Jacobs to ale vidí inak a očakáva skôr tlmený obrad v súkromnom duchu. Či tak alebo tak, masívna mediálna paľba sa odohrá určite. "Nedáme si pokoj, kým nezistíme, kedy a kde to bude a ako a kto tam bude," vyhlásil Jacobs. Svadobným šatám každej z hviezd a ich účesom môžu byť venovaná celé čísla časopisov.

"Jeden každý návrhár na tejto planéte bude uháňať Angelinu so svojimi svadobnými šatami," dodal Galloway. "V tom je obchod v hodnote miliónov dolárov." A ten z návrhárov, ktorý dostane zákazku na šaty pre Angelinu Jolie, tým ovplyvní celú svoju profesionálnu kariéru.

Dokonca aj vzhľad Brada Pitta ponecháva veľa priestoru pre dohady a rozhodovanie. Dlhé vlasy alebo krátke? Oholený alebo zarastený? Klasický smoking? A kto ho navrhne? A potom prichádza zoznam hostí. Kto sa stane svedkom nevesty a ženícha? Zúčastní sa Angelinin otec, Jon Voight? Príde George Clooney? Jolie už sa zverila, že nemá príliš veľa blízkych priateľov.

"Toto zmapuje vnútorný kruh ich súkromného života," povedal Galloway. "Z tejto svadby pôjde vyčítať veľká kopa vecí." Ak si to teda nerozmyslia.

Angelina Jolie a Brad Pitt sa do seba zamilovali v roku 2005 pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci. Už ako samostatné osobnosti boli superhviezdami a ich romantický vzťah ich vyniesol do nejhviezdnejších výšin hviezdneho neba amerického Hollywoodu. Skutočnosť, že Pitt bol v tej dobe stále ešte manželom Jennifer Anniston, s ktorou sa po päťročnom manželstve rozviedol v roku 2005, len pomohla rozdúchať mediálne šialenstvo. Jolie už za sebou mala v tom čase dva manželské zväzky; jej manželmi boli americký herec Billy Bob Thornton a britský herec Jonny Lee Miller.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu