Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Desivá mátoha z hororu Kruh: Pozrite, aká kočka z nej vyrástla!

Daveigh Chase v horore Kruh a v súčasnosti Zobraziť galériu (11)
Daveigh Chase v horore Kruh a v súčasnosti (Zdroj: Twitter, SITA)

LOS ANGELES – Rozkvitla do krásy! Hoci Američanku Daveigh Chase (22) preslávila úloha nervy drásajúcej príšery, v reálnom živote núdzu o nápadníkov rozhodne nemá. Za uplynulých desať rokov totiž dospela a výrazne opeknela. Z detského prízraku sa akoby šibnutím čarovného prútika stala pôvabná mladá dáma.

Nestratila sa! Herečku Daveigh Chase pred desaťročím zviditeľnila úloha Samary Morgan v napínavom horore s názvom Kruh, ktorý sa doteraz teší veľkej obľube medzi divákmi po celom svete. Aj keď sa v tom čase ešte dievčatku ušla postava strašidelnej mátohy nosiacej smrť, jej herecká hviezda tak rýchlo nezhasla. Práve naopak, Daveigh sa až do dnešných čias venuje práci pred kamerou.

Okrem celovečerných filmov sa terajšia blondínka blysla aj vo viacerých populárnych seriáloch. Zazrieť ste ju mohli v jednej z častí Pohotovosti, Kriminálky CSI alebo tínedžerskeho sitkomu Sabrina, mladá čarodejnica. Viac než na televíznych obrazovkách však fanúšikom motá hlavu na sociálnej sieti Twitter, kde ich zásobuje občas aj pikantnými zábermi zo svojho súkromia.

Daveigh Chase
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Twitter, SITA)

„Malibu mi nakopáva zadok,“ týmito slovami okomentovala fotografiu, ktorú zverejnila pred pár dňami. Zapózovala si na nej v minimalistickom modeli bikín s rozbúreným morom v pozadí. Táto lokalita pritom patrí k jednej z jej najobľúbenejších. Tak ako mnoho ďalších mladých dievčat z brandže, aj ona miluje vietor vo vlasoch a šantenie vo vlnách.

Tip: Dostali ste chuť na dobrý horror? Mrknite do programu pre dnešný večer na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu