Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Túto sexicu kedysi vysmievali: Dnes sa mstí takmer nahá!

Hriešne sexi Juhoafričanka Candice Swanepoel sa vyzliekla pre známy magazín. Zobraziť galériu (7)
Hriešne sexi Juhoafričanka Candice Swanepoel sa vyzliekla pre známy magazín. (Zdroj: GQ)

NEW YORK – Nebolo to jednoduché! Mať útlu figúru manekýnky už období dospievania nemusí byť medzi rovesníkmi devízou. Svoje vie o tom aj Candice Swanepoel (23), ktorá sa počas školských čias stala terčom posmeškov. Dnes jej však svet modelingu leží pri nohách a o jej obnažené krivky sa magazíny trhajú.

Natrela im to! Hoci sa spolužiaci Candice Swanepoel pre jej štíhlu líniu vysmievali, v súčasnosti jej môžu len tíško závidieť. Ako anjelik známeho výrobcu bielizne totiž blondínka núdzu o zákazky rozhodne nemá. Obrovskú pozornosť jej navyše venujú aj renomované časopisy, pre ktoré je spolupráca s ňou veľkou poctou. A aj keď na jej hlavu už padli obvinenia z prílišnej chudosti a anorexie, rozruch okolo nej neutícha.

Svoje vyformované telo Candice naposledy vystavila na stránkach magazínu GQ. Ako bohyňa pláže si zapózovala v jednodielnych plavkách so sýtočerveným rúžom na perách. Mužskú časť čitateľov však s najväčšou pravdepodobnosťou zaujme predovšetkým rozšafný záber, na ktorom sa modelka nechala zvečniť iba v ružových tango-nohavičkách. Sexepíl a erotické dusno okolo nej by sa počas fotenia zrejme dalo krájať.

Napriek tomu, že Candice patrí k obletovaným kráskam, jej školské obdobie bude mať pre ňu navždy trpkú príchuť. „Rok predtým, ako ma objavili, som často pozerala FashionTV. V škole si zo mňa uťahovali, pretože som vraj bola vyziabnutá a škaredá. Ale tým dievčatám v televízii som bola podobná,“ rozhovorila sa v priloženom interview. Po celosvetovom úspechu však cíti veľké zadosťučinenie: „Pomsta je sladká. Viem, že to znie hrozne, ale je to dobrý pocit – že som im to ukázala.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu