Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Victoria Beckham prekvapuje: Žiadna vychrtlina, ale telo bohyne!

Victoria Beckham očarila v úlohe retro krásky so ženskejšími tvarmi, než na aké sme u nej zvyknutí. Zobraziť galériu (12)
Victoria Beckham očarila v úlohe retro krásky so ženskejšími tvarmi, než na aké sme u nej zvyknutí. (Zdroj: Harper's Bazaar)

LOS ANGELES – Vstúpila si do svedomia? Aj keď Victoria Beckham (37) roky bojovala s nálepkou anorektičky, momentálne sa snaží prezentovať ako prirodzene štíhla a zdravá kráska. S kožou na trh vyšla na stránkach renomovaného časopisu a môže si v duchu gratulovať. Pôsobí žensky a prirodzene ako nikdy doteraz.

Vytŕčajúcim kostiam dala zbohom! Po tom, čo na hlavu vyčerpanej a vychudnutej Victorie Beckham spadla spŕška kritiky, zaradila nižšiu rýchlosť. Popri materských povinnostiach a pracovnom kolotoči totiž v poslednom období takmer nejedla a nespala. Vďaka tomu pôsobila v médiách vyziabnuto a bledá ako stena. Týmto časom však, našťastie, odzvonilo. Pozrite si čerstvé zábery z májového vydania magazínu Harper's Bazaar ako dôkaz.

Retro jej pristanie! Keďže britská celebrita zbožňuje jednoduchosť a čistú eleganciu, pred objektívom sa štylizovala do ikony 50. rokov minulého storočia. Štíhle krivky vystavila v bielych jednodielnych plavkách, ale aj vo svojských bikinách. V oboch kreáciách zanecháva síce útly dojem, vychudnuto však nevyzerá. Dokonca aj sama bez okolkov priznala, že pri svojej výške má momentálne zdravú konfekčnú veľkosť 34.

O Victorii je známe, že tou najlepšou reklamou pre jej outfity je ich prevetranie v spoločnosti. Na dôležité podujatia sa preto do ničoho iného než kúskov z vlastnej dielne nikdy neoblieka. O to ťažšie bolo pre ňu obdobie gravidity, keď pod srdcom nosila dcéru Harper. „To je môj štýl práce. Keď som bola tehotná, prišlo mi to veľmi náročné. Je to súčasť procesu – zvyknem tu stáť v nohavičkách a omotávať sa kusmi látky. Nemať svoje telo bolo veľmi ťažké,“ posťažovala sa v priloženom interview. Teraz má však krivky svojich snov a na ceste jej módnemu úspechu nič nestojí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu