Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna ruská špiónka prekvapuje: Štíhla ako nikdy hviezdou na móle!

Anna Chapman z ruských tajných služieb presedlala na modeling. Zobraziť galériu (7)
Anna Chapman z ruských tajných služieb presedlala na modeling.

LOS ANGELES – Publicita sa jej vyplatila! Hoci sa Anna Chapman (30) za veľkou mlákou zviditeľnila neslávne, na domácej pôde zožala slušný úspech. Po tom, čo ju po prevalení špionážnej činnosti z Ameriky vyhostili, nezaháľala. Vyformovala si postavu a s titulom sexsymbolu si to namierila do modelingu.

Jej kariéra naberá na obrátkach! Aj keď sa ryšavá Ruska dočkala od amerických úradov nemilosrdnej deportácie, vo svete šoubiznisu sa nestratila. Svoje ambície neupadnúť do zabudnutia preukázala už v pánskom magazíne Maxim, na stránkach ktorého so zbraňou v ruke bez ostychu vystavila svoje prednosti. Nálepka sexi špiónky sa však s ňou takpovediac vlečie až dodnes.

Anna sa po dlhšej odmlke objavila na Moskovskom týždni módy, kde predvádzala modely francúzskej módnej značky I Love Fashion. Okrem červenkastých vlasov zažiarila aj vylepšenými krivkami, ktoré už z diaľky pripomínali dokonalé miery manekýnky. V čiernych nohaviciach a krátkej koženej bundičke jej však prischla úloha Catwoman. Zdá sa teda, že módne domy a renomovaní dizajnéri v nej navždy budú vidieť veľký kus akčnej dámy.

Napriek tomu, že známa ryšavka je vnímaná verejnosťou ako zarytý patriot, stále používa priezvisko Chapman. To si však neosvojila až na americkom kontinente, ale oveľa skôr. Do manželského zväzku totiž dohnala Brita menom Alex Chapman. Či išlo o úprimnú lásku alebo jej tento krok nariadila ruská rozviedka, je naozaj na zamyslenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu