Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Detská misska (7) šokuje: Zmachlená a s prejavom ako nadrogovaná!

Sedemročná misska Eden Wood chodí vymaľovaná ako kraslica. Zobraziť galériu (5)
Sedemročná misska Eden Wood chodí vymaľovaná ako kraslica. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Tak toto je priveľa! Hoci sa detské súťaže krásy za veľkou mlákou tešia mimoriadnej obľube, ich zákulisie často prekračuje hranice únosnosti. Dôkazom môže byť len 7-ročná Eden Wood, ktorá patrí k najväčším hviezdičkám. V útlom veku vystupuje zmaľovaná ako kraslica a nedokáže sa ani chvíľu sústrediť.

Kam sa podela jej súdnosť? Reč je o matke dievčatka menom Eden Wood, ktorá svoju ratolesť krátko po narodení zasvätila do sveta šoubiznisu. Malá blondínka sa od veku štyroch rokov objavuje na televíznych obrazovkách a zozbierala už 300 koruniek krásy medzi vyumelkovanými rovesníčkami. Mejkap, nalakované nechty, príčesky, afektovaný výraz, úsmev na dva prsty, či dokonca botox sa tak nezávisle od jej vôle stali súčasťou každodenného života.

S prekvapivou vizážou sa Eden nedávno objavila vo vychytenom podniku Planet Hollywood, kde prišla uviesť svoju zbrusu novú reality šou Eden's World. V našuchorených šatách ružovej farby pri tejto príležitosti predviedla zmachlenú tvár a podivnú grimasu. Tam sa však extrém z tohto súdka ešte len začínal. Školáčka totiž s rovnakým zámerom absolvovala tiež televízne interview. Po boku svojej matky však nevedela zo seba vysúkať jedinú adekvátnu odpoveď. Zanechávala totiž dojem, akoby bola pod vplyvom látok s povzbudivými účinkami.

Eden sa od samého začiatku rozhovoru nervózne vrtela na stoličke, pospevovala, rozhadzovala rukami a kývala hlavou zo strany na stranu. Na jednoduchú otázku, o čom bude jej šou, nesústredene odpovedala: „Bude to o mneeeeee, pomoci druhým deťom a la la laaaaaa, bla bla blaaaaa...“ Šokujúci rozhovor si môžete pozrieť vo videu pod článkom. Nakoľko je takáto výchova vhodná pre maloleté dievča, už posúďte radšej sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu