Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Suzanne Somers z Krok za krokom: Aj pred 70-tkou sa jej derú vnady z výstrihu!

Suzanne Somers na staré kolená vytasila bujný dekolt v odvážnej póze. Zobraziť galériu (12)
Suzanne Somers na staré kolená vytasila bujný dekolt v odvážnej póze. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vek nie je prekážkou! Hoci väčšina celebrít na staré kolená vešia nosenie sexi outfitov na klinec, u iných sú provokatívne modely stále v kurze. Príkladom môže byť Suzanne Somers (66), ktorá svoje vnady nedávno vystavila vo veľkom štýle. S hlbokým výstrihom sa váľala na klavíri.

Stále na to má! Napriek tomu, že Suzanne Somers prekonala rakovinu prsníka, aj v zrelom veku sa pýši slušnou nádielkou vo oblasti dekoltu. Oficiálne jej síce ťahá na 70, očividne sa však cíti ďaleko mladšie. Svedčia o tom nielen jej módne kreácie, ale aj zvodné pózy priamo pred očami divákov. Uplynulý víkend vystúpila na benefičnom podujatí Celebrity Doodles, kde stavila na ľahké erotické dusno.

Odvážny výstrih, spadnuté ramienka a poprsie ledva udržané na uzde – s týmito zbraňami sa blondínka v zlatých minišatách ujala mikrofónu. Počas svojej šou navyše neodolala veľkému koncertnému krídlu, na ktoré bez váhania vyliezla. Takéto laškovanie by v jej veku síce čakal iba málokto, Suzanne však zúfalo vôbec nepôsobila.

Zaujímavosťou je, že herečka pred podstúpením experimentálnej liečby mala rozdielnu veľkosť prsníkov až o dva košíky. Z brucha jej však lekári formou liposukcie odsali tuk, ktorý následne implantovali do jej prsníka veľkosti B. Ten druhý s veľkosťou D zasa o jedno číslo zmenšili. „Bola to obojstranná výhra,“ komentovala Suzanne dva a pol hodinový zákrok, ktorý ju odľahčil o takmer 20 tisíc dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu