Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Dcéra Toma Cruisea po redukčnej diéte: Pozrite, ako opeknela!

Isabella Cruise po odtučňovacom programe pôsobí lepšie než kedykoľvek predtým. Zobraziť galériu (3)
Isabella Cruise po odtučňovacom programe pôsobí lepšie než kedykoľvek predtým. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – To je ale rozdiel! Ešte donedávna adoptívna dcéra Toma Cruisea (49) a Nicole Kidman (44) pripomínala bacuľku s nevábnymi vyrážkami na tvári. Dnes je však situácia celkom iná. Isabella (19) sa vďaka redukčnému programu zmenila na štíhlu a pôvabnú mladú dámu.

Zmena jej neuveriteľne prospela! Hoci Isabella Cruise nikdy nepatrila k oslnivým tínedžerkám, to sa možno už čoskoro definitívne zmení. Za všetko môže špeciálny program na chudnutie, vďaka ktorému vyzerá každým dňom ženskejšie a krajšie. Stratené kilá sa na nej podpísali tým najlepším možným spôsobom.

S vynoveným zovňajškom sa prominentná slečna objavila pred hollywoodskym centrom scientológie určeným celebritám. Spolu so starou matkou v džínsoch a v elegantnejšom saku nastupovala do limuzíny. Okrem vyformovanejšej postavy sa pochválila tiež vyčistenou pleťou bez akýchkoľvek stôp po niekdajších „pupákoch“. Plastová fľaša v jej ruke naznačovala, že pitný režim príkladne dodržiava.

Ktovie, či Isabella v súvislosti s odtučňovacou kúrou poprosila o radu aj svoju adoptívnu matku. Blondínka od protinožcov sa totiž pred piatimi rokmi posťažovala, že deti ju namiesto „mama“ oslovujú „Nicole“, čo vyslovene nenávidí. Fámy o škrípajúcom vzťahu však jej dospievajúca dcéra minulý mesiac vyvrátila. „Ľúbim mamu, je to moja mama a je skvelá. Občas sa navštevujeme a hovoríme spolu. Ako rodina sme si veľmi blízki. Milujem celú našu rodinu,“ nechala sa počuť v rozhovore pre magazín New Idea. Žeby všetky doterajšie chmáry boli definitívne zažehnané?

Tip: Pozrite si Toma Cruisa vo filne. Vyhľadajte ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu