Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Holandská sexica v bikinách: Dokonalým telom rozpálila pláž!

Doutzen Kroes v bikinách Zobraziť galériu (11)
Doutzen Kroes v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – To je ale sexi mama! Holandská modelka Doutzen Kroes (27) sa inak ako sporo odetá v pracovnej sfére objavuje naozaj zriedka. O to výnimočnejšie sú pre ňu chvíle, keď sa na pláž dostane bez profesionálnych fotografov a nadšeného štábu. Letnú pohodu si v súkromí vychutnáva tak, že ju neprehliadne naozaj nik.

Neónové bikiny a krivky na zabitie v nich! S týmito ženskými zbraňami sa jeden z anjelikov výrobcu spodnej bielizne Victoria’s Secret vybral na miamské pobrežie. Oslnivá Doutzen Kroes však tentoraz nepútala pozornosť kvôli oficiálnemu foteniu. Za slnečnými lúčmi a prímorským vánkom vyrazila so svojou rodinou.

Pri pohľade na blondínkino vyformované telo bolo všetkým dovolenkárom ihneď jasné, prečo je v modelingovej brandži taká žiadaná. Ploché bruško, dlhé nohy a plné poprsie totiž nenasvedčovali tomu, že Doutzen patrí k relatívne čerstvým mamičkám. Synčeka Phyllona Joy Gorrého, ktorý ju na pláži takisto sprevádzal, porodila len pred rokom. Za ten čas sa však stihla vrátiť do závideniahodnej formy.

Tým, že udržať si postavičku ako lusk nie je vôbec jednoduché, sa zvodná Európanka nikdy netajila. „O svoje telo sa naozaj poriadne starám. Snažím sa spať čo najviac a často chodím so posilňovne,“ bez okolkov priznala svoj prísny režim. Berie ho však s nadhľadom a ako súčasť toho, čo ju živí: „Vyhýbam sa sladkostiam a priveľkému množstvu čokolády. V každom zamestnaní sa musíte vzdať určitých vecí.“ A treba uznať, že v jej prípade sa vynaložená námaha určite vypláca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu